Ekranda ikinci bir "Windows'u etkinleştir" mesajı var

Count Abush

Çalışkan
Tam ekranda ya da pencerelide bir müddet geçtikten sonra ikinci bir "Windows'u etkinleştir" mesajı çıkıyor.
İkinci bir ekran takınca böyle bir sorunla karşılaştım, çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek ekran takınca lisans sorunu veren bir Windows sürümü yok sanırım. Lisanslamada bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Kalıcı lisanslama yöntemi ile bilgisayarınızı lisanslayıp tekrar deneyin.

Microsoft activation scrips ile etkinleştir.

Hocam ona çok güvenmiyorum o yüzden tercihim değil.

Tek ekranda iken böyle bir şey yapmıyordu iki ekrana geçince başladı o yüzden merak ettim.

Ek ekran takınca lisans sorunu veren bir Windows sürümü yok sanırım. Lisanslamada bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Kalıcı lisanslama yöntemi ile bilgisayarınızı lisanslayıp tekrar deneyin.

Hocam normalde zaten etkin değil ama her zaman olduğu gibi sadece sağ altta çıkıyordu.
Ek ekrana geçince 1 ekranın hem sağ altında hem sol altında çıkmaya başladı, sol altta çıkınca sağ alttakinin arka planıyla gelip iyice göze batıyor.

Son derece güvenilir hem github gibi yasal bir sitede hem 150 bin kadar kişi yıldızlamış hem de açık kaynak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…