Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alperen Kanmaz

Başarılı
Merhaba, ekteki videomdaki gibi ekranımda böyle çizgiler oluşuyor sürekli. Sizce sebebi ne olabilir?
Kartımın termal değerleri 45-55 derece arasında gidiyor.
Farklı monitör denedim. Eski sürücüleri kullanmaya çalıştım, yine olmadı.
Çok bilgili olmadığım için ekstra bilgi de veremiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevineceğim.
Ekran kartım Gigabyte Aorus RX 6700 XT 12 GB.

Son düzenleme:
Çözüm
Bir de FurMark yapar mısın 15 dakika yeterli, MSAA açma.

Hocam şu anlık sıkıntı kalmadı. Sorunu kasım 2023 driverını yükleyerek çözdüm sanırım. Ve minimal kurulum yaptım herhangi bir AMD yazılımı yüklemedim sadece driver. Şu anda sorun ortaya çıkmıyor ama ileride olabilme ihtimali korkutuyor beni. Donanımsal olup olmadığından şüpheliyim hala.
Farklı istediğiniz testler varsa yine de atabilirim onlara da bakalım hocam garantiye almak isterim.

Ekran görüntüsü 2025-07-13 193216.webp
Merhaba, ekteki videomdaki gibi ekranımda böyle çizgiler oluşuyor sürekli. Sizce sebebi ne olabilir?
Kartımın termal değerleri 45-55 derece arasında gidiyor.
Farklı monitör denedim. Eski sürücüleri kullanmaya çalıştım, yine olmadı.
Çok bilgili olmadığım için ekstra bilgi de veremiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevineceğim.
Ekran kartım Gigabyte Aorus RX 6700 XT 12 GB.

Hocam DP kablosunu değiştirin olmazsa (varsa) farklı bir DP bağlantı yeri kullanın. Sorun yine devam ederse sorun ekran kartından kaynaklıdır. Ekran kartının kurulumunu sıfırdan yapıp deneyin. Benin aklıma bunlar geldi temel olarak.

Hocam DP kablosunu değiştirin olmazsa (varsa) farklı bir DP bağlantı yeri kullanın. Sorun yine devam ederse sorun ekran kartından kaynaklıdır. Ekran kartının kurulumunu sıfırdan yapıp deneyin. Benin aklıma bunlar geldi temel olarak.
HDMI ile denedim yine olmadı. Şu an DDU ile güvenli mod ile birlikte bütün driverlarımı sildim driversız kullanıyorum. Driver yokken sorun yok şimdilik ama ne zaman driver yüklesem bu ortaya çıkıyor.

Bir de FurMark yapar mısın 15 dakika yeterli, MSAA açma.

Hocam şu anlık sıkıntı kalmadı. Sorunu kasım 2023 driverını yükleyerek çözdüm sanırım. Ve minimal kurulum yaptım herhangi bir AMD yazılımı yüklemedim sadece driver. Şu anda sorun ortaya çıkmıyor ama ileride olabilme ihtimali korkutuyor beni. Donanımsal olup olmadığından şüpheliyim hala.
Farklı istediğiniz testler varsa yine de atabilirim onlara da bakalım hocam garantiye almak isterim.

Ekran görüntüsü 2025-07-13 193216.webp

Çözüm

Eki Görüntüle 163095
Sıkıntı yok gibi görünüyor. Geçmiş olsun tekrardan.