Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xVentra

Uzman
Google Lens'ten baktım, Gemini'ye attım ama bulamadım. Anladığım kadarıyla MSI Afterburner değil. İsmi nedir? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Screenshot_20250402-172229.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD uygulaması da olabilir. Nvidia uygulamasında da dikey yapabiliyorsunuz, ama en aşağıdaki çizgi grafiği yok.

Bir de buna benzer arayüz Ubisoft oyunlarında var. Ubisoft Connect üzerinden oynadığınız oyunlarda SHIFT+F2 bastıktan sonra sağ üstte FPS sayacı çıkacak. Tekrar F2 basarsanız sistem, oyun bilgileri ve FPS değerleri grafik şeklinde gözükecektir.

Artı -1 Eksi
Aşağıdaki yazılım olması gerek. Yine de para verip almaya değmez bence. MSI Afterburner veya HWINFO64 kullanarak RivaTurner üzerinden kişiselleştirebilirsiniz.

AMD uygulaması da olabilir. Nvidia uygulamasında da dikey yapabiliyorsunuz, ama en aşağıdaki çizgi grafiği yok.

Bir de buna benzer arayüz Ubisoft oyunlarında var. Ubisoft Connect üzerinden oynadığınız oyunlarda SHIFT+F2 bastıktan sonra sağ üstte FPS sayacı çıkacak. Tekrar F2 basarsanız sistem, oyun bilgileri ve FPS değerleri grafik şeklinde gözükecektir.
MSI Afterburner ile beraber gelen RivaTuner diye biliyorum.
Rivatuneri kişiselleştimeyi deniyeceğim şimdi teşekkürler.

Ayrıca Win+G ile açılan Windows arayüzünden eklentiler de olabilir. Her ne kadar Store düzgün denetlemediklerinden çöplük olsa da, bu tarz bir arayüz için eklenti olabilir. Mesela şu an baktım Evga'nın bir yazılımı var. Arayüz olarak yukarıdaki görsele benziyor.

2025-04-03_00-14.webp

2025-04-03_00-16.webp