Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
MSI Afterburner ile beraber gelen RivaTuner diye biliyorum.
tylerdurden3
Başarılı
xVentra
Uzman
Baktımda ben kullandığımda düz olarak yazılar yazıyordu bu şekilde nasıl ayarlıyoruz biliyor musunuz ?MSI Afterburner ile beraber gelen RivaTuner diye biliyorum.
AMD uygulaması da olabilir. Nvidia uygulamasında da dikey yapabiliyorsunuz, ama en aşağıdaki çizgi grafiği yok.
Bir de buna benzer arayüz Ubisoft oyunlarında var. Ubisoft Connect üzerinden oynadığınız oyunlarda SHIFT+F2 bastıktan sonra sağ üstte FPS sayacı çıkacak. Tekrar F2 basarsanız sistem, oyun bilgileri ve FPS değerleri grafik şeklinde gözükecektir.
Bir de buna benzer arayüz Ubisoft oyunlarında var. Ubisoft Connect üzerinden oynadığınız oyunlarda SHIFT+F2 bastıktan sonra sağ üstte FPS sayacı çıkacak. Tekrar F2 basarsanız sistem, oyun bilgileri ve FPS değerleri grafik şeklinde gözükecektir.
xVentra
Uzman
Aşağıdaki yazılım olması gerek. Yine de para verip almaya değmez bence. MSI Afterburner veya HWINFO64 kullanarak RivaTurner üzerinden kişiselleştirebilirsiniz.
Rivatuneri kişiselleştimeyi deniyeceğim şimdi teşekkürler.AMD uygulaması da olabilir. Nvidia uygulamasında da dikey yapabiliyorsunuz, ama en aşağıdaki çizgi grafiği yok.
Ayrıca Win+G ile açılan Windows arayüzünden eklentiler de olabilir. Her ne kadar Store düzgün denetlemediklerinden çöplük olsa da, bu tarz bir arayüz için eklenti olabilir. Mesela şu an baktım Evga'nın bir yazılımı var. Arayüz olarak yukarıdaki görsele benziyor.
xVentra
Uzman
Buradan hangi seçeneği seçmem gerekiyor?
Windows Lite kullandığım için yok Win+g
Baktımda burada öyle bir şey yokmuş sadece yazı olarak gösteriyor.
buradan hangi seçeneği seçmem gerekiyor?![]()
Windows Lite kullandığım için yok Win+g
Son düzenleme:
Rtts overlay düzenleme var bence onlardan biri.
Birkaç örnek:
Birkaç örnek:
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-