T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 30 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar benim de anlamadığım bir şekilde aniden ekrana Windows'u etkinleştir yazısı çıktı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Arkadaşlar benim de anlamadığım bir şekilde aniden ekrana Windows'u etkinleştir yazısı çıktı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Çözüm Quezzy 30 Ocak 2025 tolga69 dedi: Arkadaşlar benim de anlamadığım bir şekilde aniden ekrana Windows'u etkinleştir yazısı çıktı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz.
tolga69 dedi: Arkadaşlar benim de anlamadığım bir şekilde aniden ekrana Windows'u etkinleştir yazısı çıktı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz.
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 30 Ocak 2025 #2 Daha önce etkinleştirdiniz mi? Artı 0 Eksi
1 16344 Çalışkan Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 31 Çözümler 1 Beğeniler 28 30 Ocak 2025 #3 Massgrave'in Microsoft Activation Scripts'ini windowsu aktifleştirmek için tavsiye edebilirim. Artı 0 Eksi
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 30 Ocak 2025 #4 tolga69 dedi: Arkadaşlar benim de anlamadığım bir şekilde aniden ekrana Windows'u etkinleştir yazısı çıktı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz. Artı 0 Eksi Çözüm
tolga69 dedi: Arkadaşlar benim de anlamadığım bir şekilde aniden ekrana Windows'u etkinleştir yazısı çıktı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz.
KS KS T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 30 Ocak 2025 #5 İtachi Uchiha dedi: Daha önce etkinleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, amcam kodlama tarzı işlerle uğraşıyor kendisi etkinleştirmişti. Quezzy dedi: PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen bir saniye. Quezzy dedi: PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam "başarıyla tamamlandı lütfen yeniden başlatın" dedi şimdi yeniden başlatacağım. Quezzy dedi: PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim işe yaradı ancak bu komutun özelliği nedir? Son düzenleme: 30 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
İtachi Uchiha dedi: Daha önce etkinleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, amcam kodlama tarzı işlerle uğraşıyor kendisi etkinleştirmişti. Quezzy dedi: PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen bir saniye. Quezzy dedi: PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam "başarıyla tamamlandı lütfen yeniden başlatın" dedi şimdi yeniden başlatacağım. Quezzy dedi: PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim işe yaradı ancak bu komutun özelliği nedir?
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 30 Ocak 2025 #6 tolga69 dedi: Hocam teşekkür ederim işe yaradı ancak bu komutun özelliği nedir? Genişletmek için tıkla... Windows ücretsiz kullanma süresi 30 gündür. Bu kod o süreyi sıfırlıyor ama belirli bir deneme sayısı var sanırım. Önceden format attınız mı? Artı 0 Eksi
tolga69 dedi: Hocam teşekkür ederim işe yaradı ancak bu komutun özelliği nedir? Genişletmek için tıkla... Windows ücretsiz kullanma süresi 30 gündür. Bu kod o süreyi sıfırlıyor ama belirli bir deneme sayısı var sanırım. Önceden format attınız mı?
1 16344 Çalışkan Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 31 Çözümler 1 Beğeniler 28 30 Ocak 2025 #7 tolga69 dedi: Hocam teşekkür ederim işe yaradı ancak bu komutun özelliği nedir? Genişletmek için tıkla... Lisans bilgilerini sıfırlar, aktifleştirin yazısı 30 gün sonra tekrar çıkabilir. Artı 0 Eksi
tolga69 dedi: Hocam teşekkür ederim işe yaradı ancak bu komutun özelliği nedir? Genişletmek için tıkla... Lisans bilgilerini sıfırlar, aktifleştirin yazısı 30 gün sonra tekrar çıkabilir.
KS KS T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 30 Ocak 2025 #8 İtachi Uchiha dedi: Windows ücretsiz kullanma süresi 30 gündür. Bu kod o süreyi sıfırlıyor ama belirli bir deneme sayısı var sanırım. Önceden format attınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam PC daha yeni. Artı 0 Eksi
İtachi Uchiha dedi: Windows ücretsiz kullanma süresi 30 gündür. Bu kod o süreyi sıfırlıyor ama belirli bir deneme sayısı var sanırım. Önceden format attınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam PC daha yeni.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 30 Ocak 2025 #9 tolga69 dedi: bu komutun özelliği nedir? Genişletmek için tıkla... Lisans bilgilerini sıfırlayıp işletim sistemini 30 gün daha ücretsiz kullanılmasını sağlar. Bu 3 kere yapılabilen bir işlemdir ve toplamda 120 gün boyunca işletim sistemini deneme lisansı ile kullanabilmenizi sağlar. Artı 0 Eksi
tolga69 dedi: bu komutun özelliği nedir? Genişletmek için tıkla... Lisans bilgilerini sıfırlayıp işletim sistemini 30 gün daha ücretsiz kullanılmasını sağlar. Bu 3 kere yapılabilen bir işlemdir ve toplamda 120 gün boyunca işletim sistemini deneme lisansı ile kullanabilmenizi sağlar.
KS KS T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 30 Ocak 2025 #10 tolga69 dedi: Hayır hocam PC daha yeni. Genişletmek için tıkla... Aslında bu yazı Windows 11 Pro 23H2 kullanırken yoktu 24H2'ye geçtiğimde çıkmaya başladı. Ara sıra gidip geliyordu. Artı 0 Eksi
tolga69 dedi: Hayır hocam PC daha yeni. Genişletmek için tıkla... Aslında bu yazı Windows 11 Pro 23H2 kullanırken yoktu 24H2'ye geçtiğimde çıkmaya başladı. Ara sıra gidip geliyordu.