Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz.Arkadaşlar benim de anlamadığım bir şekilde aniden ekrana Windows'u etkinleştir yazısı çıktı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
İtachi Uchiha
Yetkin
Daha önce etkinleştirdiniz mi?
- Makaleler
- 62
PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz.Arkadaşlar benim de anlamadığım bir şekilde aniden ekrana Windows'u etkinleştir yazısı çıktı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Evet hocam, amcam kodlama tarzı işlerle uğraşıyor kendisi etkinleştirmişti.
PowerShell'i yönetici olarak çalıştır. "slmgr /rearm" yaz.
Deniyorum hemen bir saniye.
Hocam "başarıyla tamamlandı lütfen yeniden başlatın" dedi şimdi yeniden başlatacağım.
Hocam teşekkür ederim işe yaradı ancak bu komutun özelliği nedir?
Son düzenleme:
İtachi Uchiha
Yetkin
Windows ücretsiz kullanma süresi 30 gündür. Bu kod o süreyi sıfırlıyor ama belirli bir deneme sayısı var sanırım.Hocam teşekkür ederim işe yaradı ancak bu komutun özelliği nedir?
Önceden format attınız mı?
Lisans bilgilerini sıfırlar, aktifleştirin yazısı 30 gün sonra tekrar çıkabilir.Hocam teşekkür ederim işe yaradı ancak bu komutun özelliği nedir?
Windows ücretsiz kullanma süresi 30 gündür. Bu kod o süreyi sıfırlıyor ama belirli bir deneme sayısı var sanırım.
Önceden format attınız mı?
Hayır hocam PC daha yeni.
- Makaleler
- 62
Lisans bilgilerini sıfırlayıp işletim sistemini 30 gün daha ücretsiz kullanılmasını sağlar. Bu 3 kere yapılabilen bir işlemdir ve toplamda 120 gün boyunca işletim sistemini deneme lisansı ile kullanabilmenizi sağlar.
Aslında bu yazı Windows 11 Pro 23H2 kullanırken yoktu 24H2'ye geçtiğimde çıkmaya başladı. Ara sıra gidip geliyordu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-