Ekranda yatay çizgiler çıkan AOC 24G2SPU/BK monitör, nasıl garantiye gönderilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KA99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 100

KA99

Çalışkan
4.09.2023 tarihinde itopya.com üzerinden "AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör" almıştım, monitörü alalı 2 yıl, 3 ay oluyor ve 1.5 ay önce monitörümde görev çubuğu kısmında birden fazla yatay çizgiler oluşmaya başladı. Araştırdığım kadarıyla bu AOC monitörlerde kronik bir sorun, bu yüzden İtopya müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim ve bana İtopya'nın 2 yıl lojistik destek verdiğini, garanti süreci ve servis işlemleri hakkında yetkili servis ile görüşebilirsiniz diyerek iletişim numarası verdiler, ilk defa bir ürünü servise yollayacağım. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Servisini arayın.
Size kargo kodu verirler.
Sorunu kağıtla vs. belirtip kutu içine koyup hangi kargo ise o kargoyla ürünü gönderin.
Eğer servis yakın ise kendiniz götürmeniz daha iyi olur.

Servisini arayın.
Sorunu kağıtla vs. belirtip kutu içine koyup hangi kargo ise o kargoyla ürünü gönderin.
teşekkürler

Servisini arayın.
Yetkili servis ile iletişime geçtim bana cihazı bize gönderin deyip kargo kodu verdiler anlamadığım kısım şu ben bunu gönderince bu monitörün benim olduğunu nasıl tespit edecekler birde nasıl iletişim kuracaklar biliyor musun ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…