Detaylar
Kim cevapladı?troken
Başarılı
Ölü pixel.Attığım fotoğraftaki siyah nokta ölü piksel midir? Flash açık şekilde de fotoğrafını çektim, ekranın üstündeki tozları bezle aldım ama çıkmayan beyaz kirler gibi duruyordu. Attığım nokta ölü piksel mi?
Kesin mi? çünkü aynı yeri çektiğim ikinci fotoğrafta belli olmuyor.
Thanos
Üstün
Kesin, küçük net görülemiyor ama arkadaşın dediği gibi ölü piksel. Ürünü internetten sıfır aldıysanız cayma hakkını kullanarak iade edin derim.Kesin mi? çünkü aynı yeri çektiğim ikinci fotoğrafta belli olmuyor.
troken
Başarılı
Ne zaman aldın monitörü garantisi varsa gönder. İade/Değişim talebi vermezler ise THH başvur %100 kazanırsın.Kesin mi? çünkü aynı yeri çektiğim ikinci fotoğrafta belli olmuyor.
2 ay önce aldım laptopu ne yapmam gerek ?Kesin, küçük net görülemiyor ama arkadaşın dediği gibi ölü piksel. Ürünü internetten sıfır aldıysanız cayma hakkını kullanarak iade edin derim.
Gamegaraj r9t 5050 laptopum var 12 temmuzda almıştım.Ne zaman aldın monitörü garantisi varsa gönder. İade/Değişim talebi vermezler ise THH başvur %100 kazanırsın.
Thanos
Üstün
Servise göndereceksiniz, servis ürünü reddecek reddettiğinin kanıtını alıp, THH başvuracaksınız. 1 ölü piksel için iade almazlar, almaları gerek ama almıyorlar.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
2 ay önce aldım laptopu ne yapmam gerek?
GameGaraj r9t 5050 laptopum var 12 Temmuz'da almıştım.
1 sene içinde kullanıcı hatası olmayan her elektronik ürün 1E1 değişim hakkı vardır direk değiştirin hocam tamir falan kabul etmeyin ayıplı mal olarak gönderin ya size elinizdeki ürünü sıfır olarak verecekler ellerinde yoksa 1 üst modelini vermek zorunda para iadesi falan kesinlikle kabul etmeyin siz zarara girersiniz.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Benim de kulaklığın mikrofonundan cızırtı geliyordu alalı 6 ay olmuştu X firmasına gittim ürünü yetkili servise gönderdiler ürün fabrikasyon kusurlu çıktı para iadesi yapalım diye çok uğraştılar kabul etmedin aynı kulaklığın sıfırını aldım.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-