DESMOND

Çalışkan
Son birkaç yıldır aldığım tüm bilgisayarlarda aynı sorunu yaşıyorum ve farklı sorunlar da yaşıyorum ayrıca. Kısa tutacağım video atıyorum bu sorun neden olur nasıl çözerim? Toplam 5-6 bilgisayar değiştirdim, şu anda da GameGaraj laptop aldım. Yeni bugün bu sorunu fark ettim, diğer bilgisayarlardaki gibi oluyor. Ayrıca Discord'da konuşurken sesler kesiliyor saliselik. Aslında anlatacak çok şey var yıllardır açılan konular tartışmalar vs. ama kısa keseyim.

Youtube

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm tarayıcılarda mı oluyor? 5-6 bilgisayarın tamamında böyle bir şey yaşamanız anormal. Ben kendimi kontrol ettim ve böyle bir sorun yok. Kurulum konusunda eksik yaptığıınz bir şey olabilir mi? Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp temiz kurulum deneyebilirsiniz belki.

Tarayıcı sayfayı yenilerken kesilme olur normal o kesilme. Sayfa kendini yenilerken saliselik reset atıyor denebilir. Ekran gitmiyor zaten tarayıcı penceresi gidip geliyor dikkatli bakarsanız.
Sadece bu değil dediğim gibi seste bi gidip geliyor vs. Ve normal dediğiniz şeyi benden başka yaşayan 1 tane tanıdığım yok. Tarayıcıda youtube da abonelikler sayfası yüklenmiş oluyor birkaç salise içinde bi git gel oluyor.

Tüm tarayıcılarda mı oluyor? 5-6 bilgisayarın tamamında böyle bir şey yaşamanız anormal. Ben kendimi kontrol ettim ve böyle bir sorun yok. Kurulum konusunda eksik yaptığıınz bir şey olabilir mi? Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp temiz kurulum deneyebilirsiniz belki.
Evet brave kullanıyorum edge de aynı. Youtube üzerinde birkaç yıldır yüklediğim sayısız video var. Şuanda gamegaraj laptop kullanıyorum kendileri flash bellekte gerkeli driverları göndermişler. Onları kurdum ayrıca az önce de nvıdıa uygulaması üzerinden game ready sürücüsünü tekrar güncelledim.

Sadece bu değil dediğim gibi seste bi gidip geliyor vs. Ve normal dediğiniz şeyi benden başka yaşayan 1 tane tanıdığım yok. Tarayıcıda youtube da abonelikler sayfası yüklenmiş oluyor birkaç salise içinde bi git gel oluyor.
Farklı tarayıcıda böyle oluyor mu? Tarayıcınız nedir? Brave sanırım. Chrome'da denediniz mi?

Farklı tarayıcıda böyle oluyor mu? Tarayıcınız nedir? Brave sanırım. Chrome'da denediniz mi?
Ucuzdan pahalıya laptop masaüstü 5 6 bilgisayar girdi bu eve. En üst düzey sistem dahi girdi. Hep bir problem yaşadım asla bilgisayarı normal bir şekilde kullanamadım. Oyun oynarken sesler robotlaşır sesler takılır. Ekranda böyle şeyler olur. Vs vs yıllardır usandım.

Tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırma ayarını açık ise kapatmayı, kapalı ise açmayı deneyin.
Tarayıcı + windows üzerinde aç kapa vs denedim değişiklik yok.

Ucuzdan pahalıya laptop masaüstü 5 6 bilgisayar girdi bu eve. En üst düzey sistem dahi girdi. Hep bir problem yaşadım asla bilgisayarı normal bir şekilde kullanamadım. Oyun oynarken sesler robotlaşır sesler takılır. Ekranda böyle şeyler olur. Vs vs yıllardır usandım.
O zaman bi sıkıntı var her PC'de oluyorsa hocam.

O zaman bi sıkıntı var her PC'de oluyorsa hocam.
Widevine özelliğini kapattım şuanda belki bi değişiklik olur diye olmadı. Çok fazla teori oldu zamanında. Sokakta binada vs sinyal bozucu aletler vardır vs. Yani konuşulmayan ne kaldı diye düşünüyorum sanırım hiç bir şey. Ama insanın moralini bozuyor. Huzurlu rahat bir şekilde kullanamadım. 10 seneden fazladır aynı evdeyim ve son birkaç yıldır bu şekilde sürekli problemler yaşıyorum