DESMOND

Çalışkan
Son birkaç yıldır aldığım tüm bilgisayarlarda aynı sorunu yaşıyorum ve farklı sorunlar da yaşıyorum ayrıca. Kısa tutacağım video atıyorum bu sorun neden olur nasıl çözerim? Toplam 5-6 bilgisayar değiştirdim, şu anda da GameGaraj laptop aldım. Yeni bugün bu sorunu fark ettim, diğer bilgisayarlardaki gibi oluyor. Ayrıca Discord'da konuşurken sesler kesiliyor saliselik. Aslında anlatacak çok şey var yıllardır açılan konular tartışmalar vs. ama kısa keseyim.

Youtube

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayarlar büyü ya da sihirle çalışmıyor ya hocam günün sonunda :) Ya sürücülerinizle alakalı bir sorun ya da donanımsal. Ancak birden fazla bilgisayar kullanıp hepsinde bu sorunu yaşamanız sorunun donanımsal olma ihtimalini azaltıyor. Sırası ile aklıma gelen şu yöntemleri deneyebilirsiniz.
  • Tarayıcılardaki gizli modu kullanın.
  • Windows'u internet bağlantılı Güvenli Mod'da açın ve deneyin.
  • Başka bir ağ kullanın. Mesela hotspot.
  • Grafik cihazlarının sürücülerini kaldırıp deneyin.
  • Bir tane Linux dağıtımının ISO'sunu indirin ve kurmadan Live modda çalıştırın. Açılan sistemde tekrardan test yapın.

Widevine özelliğini kapattım şuanda belki bi değişiklik olur diye olmadı. Çok fazla teori oldu zamanında. Sokakta binada vs sinyal bozucu aletler vardır vs. Yani konuşulmayan ne kaldı diye düşünüyorum sanırım hiç bir şey. Ama insanın moralini bozuyor. Huzurlu rahat bir şekilde kullanamadım. 10 seneden fazladır aynı evdeyim ve son birkaç yıldır bu şekilde sürekli problemler yaşıyorum
Evden başka bir yere gidip deneyin tüm PC'lerde olduysa belki elektrikten veya başka bir şeyden de olabilir. Tüm bilgisayarlara ortak kurduğunuz sürücüde sıkıntı vardır belki de.

Bu bilgisayarlar büyü ya da sihirle çalışmıyor ya hocam günün sonunda :) Ya sürücülerinizle alakalı bir sorun ya da donanımsal. Ancak birden fazla bilgisayar kullanıp hepsinde bu sorunu yaşamanız sorunun donanımsal olma ihtimalini azaltıyor. Sırası ile aklıma gelen şu yöntemleri deneyebilirsiniz.
  • Tarayıcılardaki gizli modu kullanın.
  • Windows'u internet bağlantılı Güvenli Mod'da açın ve deneyin.
  • Başka bir ağ kullanın. Mesela hotspot.
  • Grafik cihazlarının sürücülerini kaldırıp deneyin.
  • Bir tane Linux dağıtımının ISO'sunu indirin ve kurmadan Live modda çalıştırın. Açılan sistemde tekrardan test yapın.
Linux hiç kullanmadım nasıl kurulur vs bilmiyorum. Sürücülerle alakalı bir problem yok ddu kullan kaldır yükle vs defalarca denedim.
Bağlandığım internet ile ne alakası var anlamadım ama farklı modem de. Hatta şuanda farklı internet sağlayıcısı kullanıyorum.

Evden başka bir yere gidip deneyin tüm PC'lerde olduysa belki elektrikten veya başka bir şeyden de olabilir. Tüm bilgisayarlara ortak kurduğunuz sürücüde sıkıntı vardır belki de.
Elektrik ile ilgili de çok öneri geldi. Normalde evde topraklama yok ama bilgisayar takılı olan prize topraklama yaptırdım. Ayrıca Online UPS dahi aldım. Sorunlarıma çare olmadı.
@bmw Erken kalkacağım için yatıyorum yarın tekrar devam ederiz kral. Bakalım bi yere varabilecek miyiz.

@22723 Gamegaraj laptoptan selamlar belki hatırlarsın

Son düzenleme:
Linux hiç kullanmadım nasıl kurulur vs bilmiyorum. Sürücülerle alakalı bir problem yok DDU kullan kaldır yükle vs defalarca denedim.
Bağlandığım internet ile ne alakası var anlamadım ama farklı modem de. Hatta şu anda farklı internet sağlayıcısı kullanıyorum.

Elektrik ile ilgili de çok öneri geldi. Normalde evde topraklama yok ama bilgisayar takılı olan prize topraklama yaptırdım. Ayrıca online UPS dahi aldım. Sorunlarıma çare olmadı.
@bmw erken kalkacağım için yatıyorum yarın tekrar devam ederiz kral. Bakalım bir yere varabilecek miyiz?

@22723 GameGaraj laptoptan selam belki hatırlarsın.

Hatırladım. Her laptopta yaşamış olman bana yaptığın bir ayar yüzünden gibi geliyor. Laptopla alakalı bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. PC'yi alıp bir kafede dene prize bağlayıp, topraklama belki de dengesiz volt veren prizde ise yaramadı. Akım korumalı priz al diyeceğim ama şu an boşa masraf önce herhangi bir ev dışında priz dene. Bu olay sadece tarayıcıda oluyorsa otur tarayıcı ayarlarını kurcala. Windows ekran ayarlarına bak. Sanırım sen normalde olmaması gereken bir ayar yaptığın için oluyor. Sorunun ya ekran kartında ya da yazılımsal.

Internette kullandığın bütün tarayıcı eklentilerini kapatıp dene, reklam engelleyiceleri sil sonra indirirsin. Öyle dene biraz baktım donanim hizlandirmadan kaynaklı gibi duruyor. Windows uptadeleri tamamla, NVIDIA'nin son yolladığı değil ondan bir önceki sürücüye dön.

Son düzenleme: