eymensari Başarılı Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 72 Beğeniler 7 15 Ağustos 2025 #1 Laptopa monitör bağladım. Ekranı yinele yapınca sorun yok renkler normal ama genişlet yapınca monitördeki renkler kötüleşiyor. Laptop yine aynı kalıyor. İkisi de IPS panel ve 1080p. Monitör: Samsung Odyssey G4.
Laptopa monitör bağladım. Ekranı yinele yapınca sorun yok renkler normal ama genişlet yapınca monitördeki renkler kötüleşiyor. Laptop yine aynı kalıyor. İkisi de IPS panel ve 1080p. Monitör: Samsung Odyssey G4.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 15 Ağustos 2025 #2 Diğer monitörde HDR açık olabilir mi?
KS KS eymensari Başarılı Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 72 Beğeniler 7 15 Ağustos 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Diğer monitörde HDR açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Laptop ekranında HDR desteği yok. Monitörde HDR desteği var ve açık.
Recep Baltaş dedi: Diğer monitörde HDR açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Laptop ekranında HDR desteği yok. Monitörde HDR desteği var ve açık.
P ProfesorGoktug Becerikli Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 499 Beğeniler 120 15 Ağustos 2025 #4 eymensari dedi: Laptop ekranında HDR desteği yok. Monitörde HDR desteği var ve açık. Genişletmek için tıkla... Monitördeki HDR ayarını kapatıp öyle deneyebilir misiniz?
eymensari dedi: Laptop ekranında HDR desteği yok. Monitörde HDR desteği var ve açık. Genişletmek için tıkla... Monitördeki HDR ayarını kapatıp öyle deneyebilir misiniz?
KS KS eymensari Başarılı Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 72 Beğeniler 7 15 Ağustos 2025 #5 ProfesorGoktug dedi: Monitördeki HDR ayarını kapatıp öyle deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Monitör üzerinden ayarı bulamadım ama Windows ayarlarından HDR'ı kapattım ve düzeldi. Bu monitörde HDR kullanamayacak mıyım?
ProfesorGoktug dedi: Monitördeki HDR ayarını kapatıp öyle deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Monitör üzerinden ayarı bulamadım ama Windows ayarlarından HDR'ı kapattım ve düzeldi. Bu monitörde HDR kullanamayacak mıyım?
P ProfesorGoktug Becerikli Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 499 Beğeniler 120 15 Ağustos 2025 #6 eymensari dedi: Monitör üzerinden ayarı bulamadım ama Windows ayarlarından HDR'ı kapattım ve düzeldi. Bu monitörde HDR kullanamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Renklerin kısıtlanmasını istemiyorsanız kullanmayın.
eymensari dedi: Monitör üzerinden ayarı bulamadım ama Windows ayarlarından HDR'ı kapattım ve düzeldi. Bu monitörde HDR kullanamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Renklerin kısıtlanmasını istemiyorsanız kullanmayın.