Görselde gördüğünüz asus_display_srgb. İcm renk yöneticisine ilk girdiğimde varsayılan gözüküyordu, görseldeki gibi. Sonra ben de ona tıkladım, varsayılan profil olarak ayarla dedim, diğer asus_display_displayp3'ü kaldırdım. Bu 2 ayarı yaptıktan sonra Valorant'a girip deneyeyim dedim, digital vibrance ayarını 50’de kullanmama rağmen Valorant'ta sürekli oyuncuların renkleri değişiyor. Sanki PC digital vibrance ayarı 100'de imiş gibi gözükmeye başladı. Biraz daha oynamaya devam ederken sanki digital vibrance ayarını geri 50'ye çekilmiş gibi gözüküyordu. Böyle bir saçma durum var, renkler efektler kendi kendine değişip duruyordu. FPS’de 900-1000'lerden 500'e 600'e düşüp durmaya başladı. Format attım yine de düzeltemedim. Servise göndereceğim olmazsa, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdi de 1.nci SS de sol tarafda kırmızı ile işaretlediğim yerde normalde renk yöneticisi olması gerekirken olmadığını fark ettim bu normal mi? 2 nci SS de internetten aldım ve orada renk yöneticisivar benim ekran bağdaştırıcımda yok.
Görselde gördüğünüz asus_display_srgb. İcm renk yöneticisine ilk girdiğimde varsayılan gözüküyordu, görseldeki gibi. Sonra ben de ona tıkladım, varsayılan profil olarak ayarla dedim, diğer asus_display_displayp3'ü kaldırdım. Bu 2 ayarı yaptıktan sonra Valorant'a girip deneyeyim dedim, digital vibrance ayarını 50'de kullanmama rağmen Valorant'ta sürekli oyuncuların renkleri değişiyor. Sanki PC digital vibrance ayarı 100'de imiş gibi gözükmeye başladı. Biraz daha oynamaya devam ederken sanki digital vibrance ayarını geri 50'ye çekilmiş gibi gözüküyordu. Böyle bir saçma durum var, renkler efektler kendi kendine değişip duruyordu. FPS'de 900-1000'lerden 500'e 600'e düşüp durmaya başladı. Format attım yine de düzeltemedim. Servise göndereceğim olmazsa, yardımcı olursanız çok sevinirim.
![]()
Şimdi de 1.nci SS de sol tarafda kırmızı ile işaretlediğim yerde normalde renk yöneticisi olması gerekirken olmadığını fark ettim bu normal mi? 2 nci SS de internetten aldım ve orada renk yöneticisivar benim ekran bağdaştırıcımda yok.
Görselde gördüğünüz asus_display_srgb. İcm renk yöneticisine ilk girdiğimde varsayılan gözüküyordu, görseldeki gibi. Sonra ben de ona tıkladım, varsayılan profil olarak ayarla dedim, diğer asus_display_displayp3'ü kaldırdım. Bu 2 ayarı yaptıktan sonra Valorant'a girip deneyeyim dedim, digital vibrance ayarını 50'de kullanmama rağmen Valorant'ta sürekli oyuncuların renkleri değişiyor. Sanki PC digital vibrance ayarı 100'de imiş gibi gözükmeye başladı. Biraz daha oynamaya devam ederken sanki digital vibrance ayarını geri 50'ye çekilmiş gibi gözüküyordu. Böyle bir saçma durum var, renkler efektler kendi kendine değişip duruyordu. FPS'de 900-1000'lerden 500'e 600'e düşüp durmaya başladı. Format attım yine de düzeltemedim. Servise göndereceğim olmazsa, yardımcı olursanız çok sevinirim.
![]()
![]()
![]()
Şimdi de 1.nci SS de sol tarafda kırmızı ile işaretlediğim yerde normalde renk yöneticisi olması gerekirken olmadığını fark ettim bu normal mi? 2 nci SS de internetten aldım ve orada renk yöneticisivar benim ekran bağdaştırıcımda yok.@Quizvia, @Recep Baltaş
Son düzenleme: