Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi dışkılarında boğulurlar ama hiçbir adayı da beğenmezler 🤡

Abi, sana katılmıyorum. Beğenmemek ile gidip değişim için oy vermek zorunda kalmak bence farklı şeyler. Bunlar çaresizliğin istismarını çok iyi yapan kişiler. Zaten elimizde pek seçenek yok diye bu kadar rahatlar. Beğenmiyorum ama yine de mecburiyetten önseçim ile seçtikleri adaya basacağım.

Son düzenleme:
Abi, sana katılmıyorum. Beğenmemek ile gidip değişim için oy vermek zorunda kalmak bence farklı şeyler. Bunlar çaresizliğin istismarını çok iyi yapan kişiler. Zaten elimizde pek seçenek yok diye bu kadar rahatlar. Mevcut adayları beğenmiyorum ama yine de mecburiyetten basacağım.
Bende pek sevmiyorum ama eldeki en iyi seçenek bu gibi duruyor. Mansur Yavaş'ın aday olmayacağı kesinleşti zaten. Bu süreçte yeni birisi gelecek, popüler olacak falan fistan... Zor iş! Bu sebeple Ekrem İmamoğlu tek seçenek. Ama dediğim gibi, kendisine pek güvenmiyorum. Ancak bu, kötü olacağı anlamına gelmiyor. Onu anlamamız için seçimi kazanıp görmemiz gerekiyor.

Güvenmeyenler yapacak bir şey yok deneyip görmek lazım ama baştakinden biraz daha iyidir.

2012 Facebook minimalinde bir fotoğraf paylaşarak desteklerimi iletiyorum. Umarım İmamoğlu kazanır.

D3nzwPXW0AUuMjC.webp

Bana kalırsa potansiyel 2 CHP adayının da birlikte hareket etmeleri kendi içlerinde yarışa girmemeleri gerek, Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'nun karakterleri birbirlerinden çok farklı. Mansur Yavaş daha çok sosyal belediyeciliği benimseyen ve bu sayede insanların güvenini kazanmış ve sevilmiş birisi olarak düşünüyorum. Ekrem İmamoğlu ise futbol üzerinden örnek verirsem komple bir oyuncu gibi. parlamenter sistemi benimsemeliler ve Ekrem İmamoğlu başkan Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı olmalı eski sistemde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.