Buraya bir şey yazarım ama malum oy veremeyenler gerçek eleştiri yapanları AKP'li ilan ediyor
Ya kardeşim bu adam Kürtlerden oy alacağım diye Türk kelimesi kullanmaktan kaçınan birisi. Seküler tarafın reisi olma potansiyeli var. Kötü adayların arasında, kötünün iyisini seçmeye mecbur bırakılıyoruz. Demokrasi bazen iyi çalışmayabiliyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?b3nt
Başarılı
Buraya bir şey yazarım ama malum oy veremeyenler gerçek eleştiri yapanları AKP'li ilan ediyorya kardeşim bu adam Kürt'lerden oy alacağım diye Türk kelimesi kullanmaktan kaçınan birisi. Seküler tarafın reisi olma potansiyeli var. Kötü adayların arasında, kötünün iyisini seçmeye mecbur bırakılıyoruz. Demokrasi bazen iyi çalışmayabiliyor.
Muhafazakar liderimiz olacağına seküler liderimiz olsun işte ne güzel.
Seküler ama ılımlı. İslamcı çıkışları olan seküler. Yani öyle değil gibi...Muhafazakar liderimiz olacağına seküler liderimiz olsun işte ne güzel.
Ata Tuğkan
Uzman
Ne var yani?Seküler ama ılımlı. İslamcı çıkışları olan seküler. Yani öyle değil gibi...
Diktatörlük yapacağını bildiğin birine oy vermek, var olanı korumak anlamına geliyor 

Ata Tuğkan
Uzman
Peki.
Son düzenleme:
Burası Ortadoğu. Dediğiniz şeyin örneği mevcut. Bunun yayıncılarla alakası yok. Kabullenmemekle alakası var.
- Makaleler
- 1
Abi yok öyle bir şey sosyal medyadakilerin uydurma uydurma lafları ya. Ben yoruma atmışım mesela bu millete az bile yazmışım şimdi ben bunu yazarken bile bile mi Türk Milleti yazmadım? Günlük hayatta millet mi diyorsun Türk Milleti mi? Adam bu millet hesap sorar diyor çıkıyorlar hangi millet diyorlar. Saçmalığın da ötesi.Ya kardeşim bu adam Kürtlerden oy alacağım diye Türk kelimesi kullanmaktan kaçınan birisi.
Hayır, seçim dönemi kendisinin yaptığı açıklamaların tamamı duruyor. Türk dememek için 300 kez laf cambazlığı yaptığını bizzat canlı gördüm. AKP seçmeninden oy almak için dini kullandığını gördüm. Uydurma falan değil. Seçim dönemi haberlerin çoğu Youtubede duruyordur. Oradan doğrulayabilirsiniz.Abi yok öyle bir şey sosyal medyadakilerin uydurma uydurma lafları ya.
Bu millet derken Arap milletini kast etmediğine göre? Bence saçmalık olan şey güncel tartışmaları, geçmiştekilerin üzerini örtmek için kullanmak...
- Makaleler
- 1
Türk konusunda katılmasam da bu durum doğru ama pek de rahatsız değilim. Hani zaten İmamoğlu'nun olayi bu. Herkesten oy alma potansiyeli var.AKP seçmeninden oy almak için dini kullandığını gördüm.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-