- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Max sirkiye halkı.
- Makaleler
- 1
Tayyip haric diger adaylarin ne oldugunu tartabilecek lukse sahip degiliz, bir sure daha bu fasist basimizda durursa din devrimi falan olacak İran'a donecek ulke. O yuzden boş verin Tayyipn'in karsisina hangi aday gelirse gelsin, isterse Cem Uzan sahtekari olsun yuklenin gitsin. Gerisini sonra dusunuruz.
@gen2, haklı olabilirsiniz hatta haklısınızdır da. AK Parti’ye oy verme gibi bir niyetim hiç yok, çoğu seçmen gibi mecburen CHP’ye oy vereceğim gibi duruyor ama söz konusu kişinin İstanbul’u yönetim şekli ve genel tavırlarına bakınca tırsıyorum. Ülkeyi 5 yıl süreyle teslim edeceğiz, bu süre zarfında gelen gideni aratır mı, çaresiz hâle düşer miyiz diye ister istemez endişeleniyor insan. Durumlar daha kötüye gitse milyonlar olarak hakkımızı arayabilir, sonuç alabiliriz tabii ama bu konuda pasif bir millet olduğumuz ortada.
Kararsızım. Meseleyi geniş görüşlülükle ele alırsak bahsettiğiniz yaklaşım ne denli doğru? Sözlerine değer verdiğim üyelerdensiniz, konuyla ilgili istişare etmek istedim.
Kararsızım. Meseleyi geniş görüşlülükle ele alırsak bahsettiğiniz yaklaşım ne denli doğru? Sözlerine değer verdiğim üyelerdensiniz, konuyla ilgili istişare etmek istedim.
Bu millete az bile yapılıyor arkadaş. Gelen yorumlara bak.
Başımızdaki şahıs Dinci, 3-5 tarikata ülkeyi satıyor gelmişsiniz hala "yok ben vermem yok şöyle yok ben küstüm CHP'ye" diyorsunuz. Bu nasıl bir mantık? Hiç olmazsa ileri nesli düşünün. Tarikatçılar her gün çıkıp Atatürk'e ve askerlere hakaretler yağdırıyor bir soruşturma bile yok, soruşturma açan müfettişte görevden alınıyor ama başımızdaki müthiş şahsa (!) en ufak bir kelime söyleyin bakalım ne oluyor? Hadi bak dini ideolojisini geçtim (ki geçilebilecek bir durum değil ama neyse) bu şahsiyet yüzünden Türkiye binlerce şehit verdi. Bu şahıs yüzünden terör tekrar canlandı. Bu şahıs yüzünden hukuk endeksinde yerlebir olduk. Bu şahıs yüzünden ekonomi dibi gördü. Dış borçlanma ve SWAP'lar ile göz boyalamalık bir sözde "normalleşme" yaşattırıyorlar bize. Ülke iflasın eşiğinde. Tekelleşme hat safhada. Ülkenin ekonomisi ipe bağlı ve o ip neredeyse kopacak. Başımızdaki anayasayı tanımıyor ya ANAYASAYI tanımıyor. ANAYASA. Sivil darbenin tam örneği...
Başımızdaki şahıs Dinci, 3-5 tarikata ülkeyi satıyor gelmişsiniz hala "yok ben vermem yok şöyle yok ben küstüm CHP'ye" diyorsunuz. Bu nasıl bir mantık? Hiç olmazsa ileri nesli düşünün. Tarikatçılar her gün çıkıp Atatürk'e ve askerlere hakaretler yağdırıyor bir soruşturma bile yok, soruşturma açan müfettişte görevden alınıyor ama başımızdaki müthiş şahsa (!) en ufak bir kelime söyleyin bakalım ne oluyor? Hadi bak dini ideolojisini geçtim (ki geçilebilecek bir durum değil ama neyse) bu şahsiyet yüzünden Türkiye binlerce şehit verdi. Bu şahıs yüzünden terör tekrar canlandı. Bu şahıs yüzünden hukuk endeksinde yerlebir olduk. Bu şahıs yüzünden ekonomi dibi gördü. Dış borçlanma ve SWAP'lar ile göz boyalamalık bir sözde "normalleşme" yaşattırıyorlar bize. Ülke iflasın eşiğinde. Tekelleşme hat safhada. Ülkenin ekonomisi ipe bağlı ve o ip neredeyse kopacak. Başımızdaki anayasayı tanımıyor ya ANAYASAYI tanımıyor. ANAYASA. Sivil darbenin tam örneği...
- Makaleler
- 1
Ağzınıza sağlık hocam.Bu millete az bile yapılıyor arkadaş. Gelen yorumlara bak.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ekrem İmamoğlu'nun aday olmasına bir şey demiyorum ama CHP trollerinin Mansur Yavaş'ı destekleyenlere AKP'li demesi komik geliyor. Zaten şu anda Erdoğan'a rakip olabilecek 2 ciddi aday var. Birisi İmamoğlu diğeri de Yavaş.
- Makaleler
- 1
@gen2, haklı olabilirsiniz hatta haklısınızdır da. AK Parti'ye oy verme gibi bir niyetim hiç yok, çoğu seçmen gibi mecburen CHP'ye oy vereceğim gibi duruyor ama söz konusu kişinin İstanbul'u yönetim şekli ve genel tavırlarına bakınca tırsıyorum. Ülkeyi 5 yıl süreyle teslim edeceğiz, bu süre zarfında gelen gideni aratır mı, çaresiz hâle düşer miyiz diye ister istemez endişeleniyor insan. Durumlar daha kötüye gitse milyonlar olarak hakkımızı arayabilir, sonuç alabiliriz tabii ama bu konuda pasif bir millet olduğumuz ortada.
Yani diken ustundeyiz su anda, tamam demokrasi koca bir yalan ama dindar bir diktator degil bu ulkenin kurtulusu. Eger bu seriatci manyaklar biraz daha ileri gidip ohal falan ilan ederlerse bundan sonra secim de olmaz bir daha da basimizdan gitmezler. Once ulkenin basindaki derdin buyuklugunde bir hemfikir olalim da, ondan sonra rekabetteki diger adaylarin ne kadar iyi ulke yonetebilecegini tartisiriz. Oncelik olarak Atatürk Türkiye'sini bir garantiye almamiz lazim.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.