Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi bari göz göre göre yapmayın ya, tarihi eserlerin restorasyonundan tutun yolların bakımına ordan tutun metrolara kadar adam çalışıyor. Dün gece her an belediye arabaları karı temizliyor ve tuzlama yapıyordu.
Benim gördüğüm bozulan İETT otobüsleri (hatta yanan da vardı) çalışmayan yürüyen merdivenler ve asansörler, gelmeyen metrolar, bozulan tramvaylar. Tuzlama yapıldıysa gelişme var demek ki. Ama yine de bunlar, bu adamın Türkiye gibi kilit bir ülkeyi yönetemeyeceği gerçeğini değiştirmiyor.

Abi bari göz göre göre yapmayın ya, tarihi eserlerin restorasyonundan tutun yolların bakımına oradan tutun metrolara kadar adam çalışıyor. Dün gece her an belediye arabaları karı temizliyor ve tuzlama yapıyordu.

Hangi metroya çalışmış? Doluluktan binemiyoruz. 8-12 dakikada metro mu gelir? Tuzlama yapıyor demişsin zahmet olacak isterseniz ben tuz dökeyim. Adamın yapması gereken görevlerini yaptığı zaman ek bir iş yapmış gibi göstermeyin.

Hangi metroya çalışmış? Doluluktan binemiyoruz. 8-12 dakikada metro mu gelir? Tuzlama yapıyor demişsin zahmet olacak isterseniz ben tuz dökeyim. Adamın yapması gereken görevlerini yaptığı zaman ek bir iş yapmış gibi göstermeyin.
İşte yapmayanı da vardı. Metrobusler rahatladı mesela, hala yoğun ama eskiye göre daha rahat. Arıtma tesisleri kurdu, sosyal belediye anlayışı ile halka destekte bulundu... Gider de gider.

Benim gördüğüm bozulan İETT otobüsleri
Hepsi eski dönemden kalma aletler, sağlamlığına yitirmiş. Her fırsatta yenileri ekleniyor ve son dönemlerde iyicene de azaldı bu vakalar. Çünkü yenileri geliyor.
çalışmayan yürüyen merdivenler ve asansörler,
Bir çok kez merdivenlerin kasıtlı kapatıldığının videolarını yayınladı adam. Ayrıca yürüyen merdiven bu ve şehir 16 milyon. Bozulur. Ara 153'ü tamir ediyorlar. Ben aradım mesela ve ise yaradı.
Nadiren metro kullandığım için oraya yorum yapamam ama tramvayla ilgili ben hiç denk gelmedim. Hayır hep sizlere denk geliyor.
Ama yine de bunlar, bu adamın Türkiye gibi kilit bir ülkeyi yönetemeyeceği gerçeğini değiştirmiyor.
Kim yönetsin, sanki Erdoğan iyi yönetiyor. Mansur Yavas, severim ama Ankara'da İmamoğlu'nun yarısı kadar is yaptı mı acaba? Tabii o kısmı medyadan duyuyorum onu yaşayan arkadaşlara sormak lazım. Ümit Özdağ mi ülkeyi yönetecek Muharrem İnce mi?
İmamoğlu suan en ideal şekilde ulkeyi de yönetebilecek, etkili bir kampanya da yürüyebilecek tek kişi.
Her geçen gün yaşam kalitemiz azalıyor, hukukun üstünlüğü ve demokrasi gibi kavramlar önemini kaybediyor. Ve hala İmamoğlu ülkeyi yönetemez diye tepkiler var. Sadece gülerim.

Son düzenleme:
Ben Mansur Yavaş'ı tercih ederdim ama olsundu. Destekleriz.

Kim yönetsin, sanki Erdoğan iyi yönetiyor. Mansur Yavas, severim ama Ankara'da İmamoğlu'nun yarısı kadar is yaptı mı acaba? Tabii o kısmı medyadan duyuyorum onu yaşayan arkadaşlara sormak lazım. Ümit Özdağ mi ülkeyi yönetecek Muharrem İnce mi?
İmamoğlu suan en ideal şekilde ulkeyi de yönetebilecek, etkili bir kampanya da yürüyebilecek tek kişi.
Her geçen gün yaşam kalitemiz azalıyor, hukukun üstünlüğü ve demokrasi gibi kavramlar önemini kaybediyor. Ve hala İmamoğlu ülkeyi yönetemez diye tepkiler var. Sadece gülerim.
Evet yönetemez. Dışta ülkeyi iyi temsil edemez. Erdoğan en azından dış politikada iyi. İmamoğlu gelecek de Trumpların, Putinlerin bilmem kimlerin arasından sıyrılıp Türkiye'yi yönetecek? Ben de buna gülerim. Demokrasiye gelince, biz zaten seçmeyiz, seçileni seçeriz onu da 50 tane hile hurdayla. O yüzden demokrasi tasvip ettiğim bir rejim değil (en azından Türkiye için). Ha ama bir konuda haklısınız şu anda ülkeyi yönetebilecek doğru dürüst bir aday yok. Buna Erdoğan da dahil. Adam yaşlandı zaten bir ayağı çukurda. Ve evet yaşam kalitemiz azalıyor bu da doğru. Ama bu dünya genelinde olan bir şey. Sadece Türkiye'de değil. Sadece Türkiye'de bazı fırsatçılar yüzünden daha fazla oluyor. Bunun çözümü için de serbest piyasanın kalkması gerektiğini düşünüyorum. Yaşam kalitesi konusunda mevcut iktidara yapabileceğim en büyük eleştiri vergilendirme politikası olur.

Benim gördüğüm bozulan İETT otobüsleri (hatta yanan da vardı) çalışmayan yürüyen merdivenler ve asansörler, gelmeyen metrolar, bozulan tramvaylar. Tuzlama yapıldıysa gelişme var demek ki. Ama yine de bunlar, bu adamın Türkiye gibi kilit bir ülkeyi yönetemeyeceği gerçeğini değiştirmiyor.
Bizim sikintimiz adamin Tayyip'ten 1000 kat daha iyi olmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.