Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erzurumspor hakkından geliyor şu anda ;)

Siyasilerin oy kazanma uğruna şekilden şekile girdiklerini, sırf o koltukta kalmak veya koltuğu kapmak amaçlı "var olmayan" tüm prensiplerini yıkıp bir kenara bırakacaklarını şu ana kadar öğrenmeniz lazımdı. Özellikle Orta Doğu halklarında siyaset çift yüzlü değil, binbir yüzlü oynanır. Yani "Şuraya gitti, bunu dedi." tarzı şeylerden şaşırmamanız lazım. Zamanında "Elebaşını idam edin!" diyen adam bugün ise "Gelsin, Türkiye Büyük Millet Meclisi"nde açıklama yapsın!" diyor. Uyuşturulan bir halktan söz ediyoruz ki, artık bu tip söylemleri kimsenin dert ettiğini görmüyorum.

Siyasilerin oy kazanma uğruna şekilden şekile girdiklerini, sırf o koltukta kalmak veya koltuğu kapmak amaçlı "var olmayan" tüm prensiplerini yıkıp bir kenara bırakacaklarını şu ana kadar öğrenmeniz lazımdı. Özellikle Orta Doğu halklarında siyaset çift yüzlü değil, binbir yüzlü oynanır. Yani "Şuraya gitti, bunu dedi." tarzı şeylerden şaşırmamanız lazım. Zamanında "Elebaşını idam edin!" diyen adam bugün ise "Gelsin, Türkiye Büyük Millet Meclisi"nde açıklama yapsın!" diyor. Uyuşturulan bir halktan söz ediyoruz ki, artık bu tip söylemleri kimsenin dert ettiğini görmüyorum.
Ben çocukken 1 tane şehit oldu mu 3 gün sokakta yürürdü her şehir. Şimdi 10 tane şehit veriyoruz " Yazık oldu gencecik çocuklar. " deniyor. 1 gün bile sürmeden herkes kafasına reset atıp devam ediyor. Çünkü o dönemler terör ciddi bir sorundu. Şu an bu ülkede her şey sorun. Ekonomi, mülteci, torpil, yolsuzluk say say bitmez herkesin o kadar derdi var ki sıra ona bile gelmiyor.

Malum kişinin karşısında sarı tuvalet terliği olsa yine sarı tuvalet terliğine oy veririm. İmamoğlu'na ise sempatim vardı fakat bu konuşması benim oyumu etkilemedi. Ancak, sosyal medyada çok tepki gördü. Düşünceniz nedir?

Bu ülke particilik yaptığı sürece ilerleyemez insanlar yöneticiye değil parti fanlığı yapıyor halen ben en Türkçüyüm milliyetçiyim diyenler halen bunları destekliyor yazık vallahi.

Hayır, o tweet orijinal hesabında atıldı, sonradan silindi. Abdullah öcalan fotoğrafını paylaşarak ne demek istiyorsun? Saçma sapan iş yapma. Sil bunu, forumu kirletme.

bu linkte attığım videoyu izle.

Evet 33.000 kişilik statta 50 kişi bile olmayan bir topluluk biji kürdistan diye bağırmış. Evet çok sağlam argüman.

Ben orijinal sayfanın amedskoffical olduğunu söyledim zaten bunu websitesine giderek de kontrol edebilirsiniz. Siz attığınız o Tweet'in gerçek sayfa tarafından atıldığını kanıtlayabilir misiniz? Konuyu dağıtmayın lütfen orijinal paylaşım olduğunun kanıtını atın. Ben orijinal sayfayı kanıtladım. Teşekkür ederim.

Ben çocukken 1 tane şehit oldu mu 3 gün sokakta yürürdü her şehir. Şimdi 10 tane şehit veriyoruz " Yazık oldu gencecik çocuklar. " deniyor. 1 gün bile sürmeden herkes kafasına reset atıp devam ediyor. Çünkü o dönemler terör ciddi bir sorundu. Şu an bu ülkede her şey sorun. Ekonomi, mülteci, torpil, yolsuzluk say say bitmez herkesin o kadar derdi var ki sıra ona bile gelmiyor.
Dediğiniz gibi. Artık başımızda o kadar sorun, keder ve ümitsizlik var ki, bir süre sonra bunlara harcayacak bir enerjimiz kalmıyor ve uyuşmaya başlıyoruz. Artık fazlasıyla pasif ve uyuşmuş bir hale geldik ama maalesef bunları kendimize yapan yine biziz. Sonumuz hayrolsun, diyecek pek bir şey kalmadı.

Biji Kürdistan'ı Türkiyede değil o zaman varsa Kürdistanda söyleyin.

Biji Kürdistan'ı Türkiyede değil o zaman varsa Kürdistanda söyleyin.
Bu ülkede birçok etnik grup yaşıyor zazalar, lazlar, çerkezler vb. Onlar kendi dillerinde konuşunca sorun yok fakat kürtler kendi anadilini konuşmak isteyince ''Kanka ıhh, Kürdistana git öyle söyle he he hani sizin devletiniz yok ya sjsjs'' kafalarına yatan ergen tayfa harbiden bıktırdı. Aklı başında olup halen böyle söylemlerde bulunan varsa da istisnasız ırkçıdır.

@Isenea Dieur Has galiba aksi düşünüyorsun, senin de fikirlerini öğrenelim?

Yıllar boyu bölücü bir takım grup yüzünden zaten Türk halkı bölünmüş durumdaydı. Kimsenın ırkı saf değil burada Kürtlere laf edenler gitsin etniğini kontrol ettirsin. Atatürk bu yüzden "Ne mutlu Türküm diyene" diyor zaten. Bölgesel bir spor takımını destekliyorum demesi de gayet normal ve doğal. Kurucu önder mi demiş? Sayın mı demiş? Mektubunu mu okutmuş? Olum bana bile Ekrem'i savundurtuyorsunuz ya.

Madde 1 – Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.

Madde 2 – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

Madde 3 – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı "İstiklal Marşı"dır. Başkenti Ankara'dır.

Madde 4 – Anayasanın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3'üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.