Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3881
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Bilemem zaten. Linke bakmadım dememin sebebi, çalıp çırparak yapmadığını varsaydığım için değil. Kim olursa olsun bakmayacaktım zaten, mal varlıklarına bakmaktan daha önemli işlerim var.
Bizim mal varlığımız onlardan daha fazla. Ben de açıp bakmıyorum tek tek. Olay bakıp bakmamak değil zaten. Sanki Ekrem çalmaz demek istemişsiniz gibi bir anlam da çıkıyor.

İfadeler: 995
Bakmanıza gerek yok. Ekrem başkan zaten zengindi. Başkan olmadan önce zengindi. Başkan olmadan önce olan bir mal varlığı bu.

Neyse ki borcu olduğunu yazmamış mal varlığında.
Ekrem başkan yekten yapmaz ne varsa açıklar yalana ona buna gerek duymaz. Zaten bu mal varlığı başkan olmadan önce ki mal varlığı. Şimdi hiçbir şeyi yok o mal varlığından geliri var zaten.

Bizim mal varlığımız onlardan daha fazla. Ben de açıp bakmıyorum tek tek. Olay bakıp bakmamak değil zaten. Sanki Ekrem çalmaz demek istemişsiniz gibi bir anlam da çıkıyor.
Ekrem başkan başkan olmadan önce zengindi zaten. Zengin olmasaydı mal varlığı olmayacağına emin olabilirsiniz. Halkın adamı o. Yanlış kişilerin mal varlığını paylaşıyorsunuz bir gidin AKP'lilerin mal varlığına bakın. Üstüne AKP'liler Amerika da okumuş halkın vergileri ile konuşturmayın beni.

"Varlığını çalıp çırparak kazanmayıp, başkanlık görevini de düzgünce yaptığı sürece..."

Türkçe bildiğinizi varsayıyorum, koşul cümleleri.

@995 Teşekkür ederim. Sizde cansınız. AKP'ye oy verelim de yine İstanbul'u sömürsünler. (!) Ekrem İmamoğlu iyi hizmet ediyor diye sevmiyorlar. Çok tuhaf insanlar var. Ama yine ne yaparlarsa yapsınlar kaybedecekler. Murat Kurumu kaybetmek için aday yaptılar resmen.

İfadeler: 995
Sanki Ekrem çalmaz demek istemişsiniz gibi bir anlam da çıkıyor.

Nasıl böyle bir anlam çıkıyor olabilir? Konunun zaten bununla ilgisi yok. Hadi sizi kırmayayım:

"X kişisi çalıp çırpmadığı sürece, mal varlığı umurumda değil. Eğer çalıyorsa..."

Buradaki X yerine isterseniz gidin yazılım mühendisi bir vatandaşı koyun. Aynı koşullar onun için de geçerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi hocam benim düşüncen Murat Kurum kazanırsa İstanbul için tam bir facia olacak, bu tramvayı nasıl atlatırız bilemem. Zaten çöküş dönemindeydik şimdi hepten gideceğiz. Murat Kurum zaten yalandan dolandan mal varlığını açıklamıştı fakat orada bir tek gerçeği söylemişti o da borcu olduğunu. Borcu olduğu için de aday olmuş olabilir çünkü halk gene borcunu ödesin diye seçilmeyi bekliyor. Murat Kurum denen şahıs bununla da yetinmeyecek Tansu Çiller'e birkaç konut verecek, İstanbul'u babasının malı gibi kendi üstüne alacak. Taksiciler nasıl olsa AKP verdik istediğimizi yaparız kafasında olacaklar. Zabıtalar rüşvet peşinde koşacak. Kent lokantaları ya zamlanacak ya kapatılacak. Daha sonrasını anlatmaya elim parmaklarım gitmiyor, çok yazık olacak İstanbul'a çok. Vaatlerin zaten hiçbiri gerçekleşmeyecek.

Bu tarz mal varlıkları beyanlarında pek çok şeyin gizlendiğini düşünüyorum.

Bu tarz mal varlıkları beyanlarında pek çok şeyin gizlendiğini düşünüyorum.
Murat Kurum'un zaten gizlediği doğrudur. Birkaç borcum da var deyip üstünü kapattı. Fakat Ekrem başkan zaten zengindi, üstünü kapatmaya ya da gizlemesine ne gerek var? Başkan olmadan önce zengindi adam.

"Varlığını çalıp çırparak kazanmayıp, başkanlık görevini de düzgünce yaptığı sürece..."

Türkçe bildiğinizi varsayıyorum, koşul cümleleri.

Varlığını çalıp çırparak kazanmayıp, başkanlık görevini de düzgünce yaptığı sürece mal varlığı umurumda değil. Linke bakmadım bile.
Tek bir kişiden bahsedilmiş. O kişi de Ekrem İmamoğlu. Ben buradan zaten çalmıyor çalmadığı sürece de mal varlığı umurumda değil demek istediğinizi çıkardım.

Olay beni kırmamak değil .

Murat Kurum'un zaten gizlediği doğrudur. Birkaç borcum da var deyip üstünü kapattı. Fakat Ekrem başkan zaten zengindi, üstünü kapatmaya ya da gizlemesine ne gerek var? Başkan olmadan önce zengindi adam.
Tamam da bu mal varlığı bile “zaten zengin” olan birisi için az.

İfadeler: 409
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…