Bilemem zaten. Linke bakmadım dememin sebebi, çalıp çırparak yapmadığını varsaydığım için değil. Kim olursa olsun bakmayacaktım zaten, mal varlıklarına bakmaktan daha önemli işlerim var.
Bizim mal varlığımız onlardan daha fazla. Ben de açıp bakmıyorum tek tek. Olay bakıp bakmamak değil zaten. Sanki Ekrem çalmaz demek istemişsiniz gibi bir anlam da çıkıyor.
Bilemem zaten. Linke bakmadım dememin sebebi, çalıp çırparak yapmadığını varsaydığım için değil. Kim olursa olsun bakmayacaktım zaten, mal varlıklarına bakmaktan daha önemli işlerim var.
"Sürece." diyerek bir koşul için söyledim onu. Belirttiğim koşulları eğer sağlıyorsa.
Ekrem başkan yekten yapmaz ne varsa açıklar yalana ona buna gerek duymaz. Zaten bu mal varlığı başkan olmadan önce ki mal varlığı. Şimdi hiçbir şeyi yok o mal varlığından geliri var zaten.
Bizim mal varlığımız onlardan daha fazla. Ben de açıp bakmıyorum tek tek. Olay bakıp bakmamak değil zaten. Sanki Ekrem çalmaz demek istemişsiniz gibi bir anlam da çıkıyor.
Ekrem başkan başkan olmadan önce zengindi zaten. Zengin olmasaydı mal varlığı olmayacağına emin olabilirsiniz. Halkın adamı o. Yanlış kişilerin mal varlığını paylaşıyorsunuz bir gidin AKP'lilerin mal varlığına bakın. Üstüne AKP'liler Amerika da okumuş halkın vergileri ile konuşturmayın beni.
@995 Teşekkür ederim. Sizde cansınız. AKP'ye oy verelim de yine İstanbul'u sömürsünler. (!) Ekrem İmamoğlu iyi hizmet ediyor diye sevmiyorlar. Çok tuhaf insanlar var. Ama yine ne yaparlarsa yapsınlar kaybedecekler. Murat Kurumu kaybetmek için aday yaptılar resmen.
@995 Teşekkür ederim. Sizde cansınız. AKP'ye oy verelim de yine İstanbul'u sömürsünler. (!) Ekrem İmamoğlu iyi hizmet ediyor diye sevmiyorlar. Çok tuhaf insanlar var. Ama yine ne yaparlarsa yapsınlar kaybedecekler. Murat Kurumu kaybetmek için aday yaptılar resmen.
Vallahi hocam benim düşüncen Murat Kurum kazanırsa İstanbul için tam bir facia olacak, bu tramvayı nasıl atlatırız bilemem. Zaten çöküş dönemindeydik şimdi hepten gideceğiz. Murat Kurum zaten yalandan dolandan mal varlığını açıklamıştı fakat orada bir tek gerçeği söylemişti o da borcu olduğunu. Borcu olduğu için de aday olmuş olabilir çünkü halk gene borcunu ödesin diye seçilmeyi bekliyor. Murat Kurum denen şahıs bununla da yetinmeyecek Tansu Çiller'e birkaç konut verecek, İstanbul'u babasının malı gibi kendi üstüne alacak. Taksiciler nasıl olsa AKP verdik istediğimizi yaparız kafasında olacaklar. Zabıtalar rüşvet peşinde koşacak. Kent lokantaları ya zamlanacak ya kapatılacak. Daha sonrasını anlatmaya elim parmaklarım gitmiyor, çok yazık olacak İstanbul'a çok. Vaatlerin zaten hiçbiri gerçekleşmeyecek.
Murat Kurum'un zaten gizlediği doğrudur. Birkaç borcum da var deyip üstünü kapattı. Fakat Ekrem başkan zaten zengindi, üstünü kapatmaya ya da gizlemesine ne gerek var? Başkan olmadan önce zengindi adam.
Tek bir kişiden bahsedilmiş. O kişi de Ekrem İmamoğlu. Ben buradan zaten çalmıyor çalmadığı sürece de mal varlığı umurumda değil demek istediğinizi çıkardım.
Murat Kurum'un zaten gizlediği doğrudur. Birkaç borcum da var deyip üstünü kapattı. Fakat Ekrem başkan zaten zengindi, üstünü kapatmaya ya da gizlemesine ne gerek var? Başkan olmadan önce zengindi adam.