Borcu olduğu için aday olmuş olabilir halk ödesin borçlarını nasıl olsa halk kim ki onlar için enayi halk.
Haklısınız.Hiç sorun değil hocam.
Benim size haddim olmayarak önerim hiçbir siyasetçiye babanız bile olsa bu kadar sevgi beslemeyin.
Borcu olduğu için aday olmuş olabilir halk ödesin borçlarını nasıl olsa halk kim ki onlar için enayi halk.
Haklısınız.Hiç sorun değil hocam.
Benim size haddim olmayarak önerim hiçbir siyasetçiye babanız bile olsa bu kadar sevgi beslemeyin.
Gerçekten borcu olabilir. Lakin çok daha fazla bir mal varlığına sahip olduğunu düşünüyorum.Borcu olduğu için aday olmuş olabilir halk ödesin borçlarını nasıl olsa halk kim ki onlar için enayi halk.
Haklısınız.
Hocam borcu varsa halk ödesin diye aday olmuştur yani bende öyle çok olduğunu düşünüyorum kurumun. Fakat imamoğlunun mal varlığı önemsiz çünkü kendisi aileden zengindi zaten.Gerçekten borcu olabilir. Lakin çok daha fazla bir mal varlığına sahip olduğunu düşünüyorum.
Murat Kurum kafasına göre ya da böyle bir nedenden dolayı aday olamaz. Aynı geçen seçim Binali Yıldırım’a yapıldığı gibi sen aday olacaksın denmiştir. Zaten yıllardır vergilerimiz başkalarının banka hesaplarına gidiyor.
Herkese merhaba,
Ekrem İmamoğlu, mal varlığını açıkladı:
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
AKP'li misiniz hocam?
Yorumlarınız AKP'lilerin ağzı gibi ondan sordum.
Değerli hocam foruma yeni geldiğinizi varsayıyorum zaten siyaset içerikli konuların tartışma yaratacak riski olan konular onaylanıp hemencik kapatılıyor. Fakat tartışma çıktığında karşı tarafa saygı duymak zorundayız. Sinirli insanı alttan almalıyız. Ben şovmen değilim aşırı solcu ve aşırı CHP'liyim bu yüzden abartıyor olabilirim. Gazete gibisiniz derken? Zaten dünya gündemi bu yüzden var her haber paylaşılması için. CHP'den nefret edebilirsiniz saygı duyarız fakat AKP'de bu o kadar masum değil bunu hatırlatırım size. Eğer benim paylaştığım Konular'dan rahatsız olduysanız beni göz ardı edebilirsiniz öyle bir buton var Forum'da. Ayrıca zaten çokca siyaset içerikli şeyler paylaşmıyorum ara sıra trend olmuş normal Haberler'de paylaşıyorum.Fazla alınmayın ama foruma fazlasıyla siyaset sokuyorsunuz. Ortalık sürekli karışıyor ya da karışacak. Görüşünüz benim görüşüm ile uyuyor fakat bazı dedikleriniz o kadar saçma geliyor ki o kadar şovmence geliyor ki ister istemez cevap yazasım geliyor. Ben muhalif bir insanım fakat CHP'den nefret ederim. Olabildiğince foruma siyaseti sokmayın. Gazete gibisiniz.