Caldigini sanmiyorum, Ekrem baskana kolay gelsin ne diyeyim.
Yani konuda sürekli bunu anlatmaya çalışıyorum. Umarım anlayan anlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Caldigini sanmiyorum, Ekrem baskana kolay gelsin ne diyeyim.
Bu arkadaşın mesajına boşuna beğenmedim atmayın. Hangi partiyi desteklerseniz destekleyin bu mesaja katılmanız gerekiyor. Hiçbir politikacı çalıp çırpmadan, hile yapmadan kazanamaz ve hiçbir politikacıya körü körüne bağlanıp güvenmemelisiniz.İstediği kadar iyi olsun, istediği kadar fakir veya zengin olsun. Politikacıya güvenmem, bu mal varlığı da bana mavaldan ibaret.
Hocam siz saygı duyduğum sevdiğim bir insansınız. Size asla o bu damgası yapıştırmadım. Yaptığınız haberi sonuna kadar destekliyorum asla haber paylaşma sen filan da demedim sizde yanlış anlamayın. Fakat size demek istediğim şey zaten Ekrem başkan zengin bir aileden geliyor. Yani istese İstanbul'u tümden üstüne alır fakat AKP'liler gibi hırsız değil. Anlatmak istediğim şey bu. AKP'liler yüzünden samimi gelmiyor olabilir çünkü AKP hükümeti ve AKP'li siyasetçiler yüzünden maalesef siyasetcileri sevmiyor olabilirsiniz ama Ekrem başkanın bir videosunu sizlerle paylaşmak istiyorum belki samimi gelebilir Ekrem başkan size.
Bu adam berbat demek için açılmış bir konu değil ki bu? Biraz değişik yorumlamışsınız.Bakmanıza gerek yok. Ekrem başkan zaten zengindi. Başkan olmadan önce zengindi. Başkan olmadan önce olan bir mal varlığı bu.
Ekrem başkan yekten yapmaz ne varsa açıklar yalana ona buna gerek duymaz. Zaten bu mal varlığı başkan olmadan önce ki mal varlığı. Şimdi hiçbir şeyi yok o mal varlığından geliri var zaten.
Ekrem başkan başkan olmadan önce zengindi zaten. Zengin olmasaydı mal varlığı olmayacağına emin olabilirsiniz. Halkın adamı o. Yanlış kişilerin mal varlığını paylaşıyorsunuz bir gidin AKP'lilerin mal varlığına bakın. Üstüne AKP'liler Amerika da okumuş halkın vergileri ile konuşturmayın beni.
Özür dilerim Ekrem başkana biraz fazla sevgim var ondan dolayı biraz abartmış olabilirim küsura bakmayın.Bu adam berbat demek için açılmış bir konu değil ki bu? Biraz değişik yorumlamışsınız.
Hiç sorun değil hocam.Özür dilerim Ekrem başkana biraz fazla sevgim var ondan dolayı biraz abartmış olabilirim küsura bakmayın.
Murat Kurum’un da borcu var mışGüzel hareket. Tüm belediye başkan adaylarının mal varlıklarını açıklamalarını bekliyoruz.