Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3881
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Beni yanlış anladın herhalde. Ailem koyu CHP’li. Ben de AKP’li falan değilim. AKP’li damgası yemek istemem. Aynı şekilde CHP’li ya da başka bir partili diye de bir damga yemek istemem.

Şu an da kimsenin halkın adamı olduğuna inanmıyorum. Hiçbiri bana samimi gelmiyor.

Ben sadece X üzerinde haberi görünce paylaştım. Sen AKP’lilerin haberini paylaşınca bir şey olmuyor da ben CHP’li birinin haberini paylaşınca mı sorun oluyor?

Varlığını çalıp çırparak kazanmayıp, başkanlık görevini de düzgünce yaptığı sürece mal varlığı umurumda değil. Linke bakmadım bile.
Siyaset bu, gelen de çarpar giden de çarpar. Ben çarpmadım diyen de yalan söylüyor demektir, hangi parti olursa olsun.

Siyaset bu, gelen de çarpar giden de çarpar. Ben çarpmadım diyen de yalan söylüyor demektir, hangi parti olursa olsun.

Orası öyle zaten ama bahsettiğim şey bu değil.

Evet o yüzden burada ben dahil kimsenin böyle bir iması yok, hepsinin canı cehenneme tanımam etmem zaten.

Diğer arkadaş pek öyle düşünmüyor gibi.

Neden bilmiyorum ama onu engellemişim, o yüzden görmedim mesajını.

Ancak şu unutulmamalı ki, yaptıkları iyi şeylerin de hakları verilmeli. Konu tartışılırken gittim şöyle bir baktım cidden ne olmuş diye.

1) Belediyeler vasıtası ile tarikat ve cemaatlere olan para akışı kesilmiş,

2) Durdurulan metro istasyonlarının yapımına devam edilmiş,

3) Benim bile bildiğim şu lanetli dere muhabbeti vardı. Onu çözmüşler,

4) Birçok tarihi yapı restore edilmiş, farklı ilçelerde meydan düzenlemeleri yapılmış...

Şeklinde devam ediyor. İyi şeyler yaptıysa onların da hakkı yenmemeli elbette. Yoksa genelleme yaptığımızda siyasileri yedim.

@Oreki aynen öyle. Bakın benim yapılan hizmetlere hiç lafım yok. Lakin yaptılar ettiler diye de havalara uçmamak lazım. Çünkü zaten bunları yapmak için vaat verdiler ve yapıyorlar.

Bir örnek de ben ekleyeyim. İBB, Fatih Sultan Mehmet’in tablosunu satın almıştı mesela. Gerçekten çok takdir etmiştim. Çok önemli bir tarihi eser çünkü.

Hocam siz saygı duyduğum sevdiğim bir insansınız. Size asla o bu damgası yapıştırmadım. Yaptığınız haberi sonuna kadar destekliyorum asla haber paylaşma sen filan da demedim sizde yanlış anlamayın. Fakat size demek istediğim şey zaten Ekrem başkan zengin bir aileden geliyor. Yani istese İstanbul'u tümden üstüne alır fakat AKP'liler gibi hırsız değil. Anlatmak istediğim şey bu. AKP'liler yüzünden samimi gelmiyor olabilir çünkü AKP hükümeti ve AKP'li siyasetçiler yüzünden maalesef siyasetcileri sevmiyor olabilirsiniz ama Ekrem başkanın bir videosunu sizlerle paylaşmak istiyorum belki samimi gelebilir Ekrem başkan size.

Caldigini sanmiyorum, Ekrem baskana kolay gelsin ne diyeyim.

Neden bilmiyorum ama onu engellemişim, o yüzden görmedim mesajını.
Çok tuhaf neden engellediniz bile demeyeceğim belki bir sebebi vardır saygı duyarım fakat beni engelleyecek kadar sizi nasıl sinirlendirmiş veya uygunsuz hareket etmişim anlamadım sağlık olsun siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın. Fakat engelleyecek kadar nasıl bir yorum ve kötü kelimeler de bulunmuşum şasırtıcı böyle bir insan değilim herkese saygılı yaklaşırım genelde.

Bundan fazlası vardır, adam direkt akçaabatlı. Trabzon'dan durumu iyi olmayan adam çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…