Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3881
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Son düzenleyen: Moderatör:
İstediği kadar iyi olsun, istediği kadar fakir veya zengin olsun. Politikacıya güvenmem, bu mal varlığı da bana mavaldan ibaret.
Bu arkadaşın mesajına boşuna beğenmedim atmayın. Hangi partiyi desteklerseniz destekleyin bu mesaja katılmanız gerekiyor. Hiçbir politikacı çalıp çırpmadan, hile yapmadan kazanamaz ve hiçbir politikacıya körü körüne bağlanıp güvenmemelisiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun hocam aynı şekilde ben de size saygı duyuyorum.

İfadeler: 995
Bu adam berbat demek için açılmış bir konu değil ki bu? Biraz değişik yorumlamışsınız.

Bu adam berbat demek için açılmış bir konu değil ki bu? Biraz değişik yorumlamışsınız.
Özür dilerim Ekrem başkana biraz fazla sevgim var ondan dolayı biraz abartmış olabilirim küsura bakmayın.

Özür dilerim Ekrem başkana biraz fazla sevgim var ondan dolayı biraz abartmış olabilirim küsura bakmayın.
Hiç sorun değil hocam.

Benim size haddim olmayarak önerim hiçbir siyasetçiye babanız bile olsa bu kadar sevgi beslemeyin.

Mal varlığı hak edilerek alınmışsa kimseyi ilgilendirmez. Arkadaşların dediği gibi önemli olan yolsuzluk yapıp mal varlığına sahip olmaması, bu şekilde sahip olanlar henüz mal varlığını açıklamadı. Kim olduklarını az çok biliyoruz ama açıklayacaklarını beklemiyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…