Detaylar
Kim cevapladı?janxietyy
Uzman
İBB'de göç birimi kuran, Suriyeli göçmenlere daha fazla alan açacağını söyleyen adamın normalde direkt ömür boyu hapis yemesi lazım en az. Diplomasında da büyük ihtimalle üç kağıt yapmış. İşin komik tarafı bunları söylediğin zaman AKP'li ilan ediliyorsun; ulan muhalefet cacıksa eleştirmeyecek miyiz? Edilecek çok küfür var. İmamoğlu'nun daha beter olduğu günler görmek dileğiyle. Şu solcu bomboş ayaklardan da kurtulun, bütün dünyada bitiyor bunlar; daha isyan, devrim diyor. 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 sene oldu. Umudun korkuyla bastırılmaya çalışıldığı coğrafyada umudu ve kini diri tut.
Belki görüşleri bize uymayabilir ama onu tutuklattıranlar bizi de tutuklar. Bunların en büyük sebebi de malum üçlü din.
İBB'de göç birimi kuran, Suriyeli göçmenlere daha fazla alan açacağını söyleyen adamın normalde direkt ömür boyu hapis yemesi lazım en az. Diplomasında da büyük ihtimalle üç kağıt yapmış. İşin komik tarafı bunları söylediğin zaman AKP'li ilan ediliyorsun; ulan muhalefet cacıksa eleştirmeyecek miyiz? Edilecek çok küfür var. İmamoğlu'nun daha beter olduğu günler görmek dileğiyle. Şu solcu bomboş ayaklardan da kurtulun, bütün dünyada bitiyor bunlar; daha isyan, devrim diyor.![]()
Kardeş sorun şurada. Tamam İmamoğlu iyi biri değil ama ona müdahale edildiyse bize de edilir. Buna dikkat çekmek istiyoruz. Yoksa İmamoğlu'nu sevdiğimizden falan yapmıyoruz.
İBB'de göç birimi kuran, Suriyeli göçmenlere daha fazla alan açacağını söyleyen adamın normalde direkt ömür boyu hapis yemesi lazım en az. Diplomasında da büyük ihtimalle üç kağıt yapmış. İşin komik tarafı bunları söylediğin zaman AKP'li ilan ediliyorsun; ulan muhalefet cacıksa eleştirmeyecek miyiz? Edilecek çok küfür var. İmamoğlu'nun daha beter olduğu günler görmek dileğiyle. Şu solcu bomboş ayaklardan da kurtulun, bütün dünyada bitiyor bunlar; daha isyan, devrim diyor.![]()
Ayrıca bir toplumda başlayan şey tüm dünyaya yayılır. Semavi dinlerin amacı da evrensel tiranlık. Konuyu dine nereden getirdin diyeceksin, tamam ama bunu ayarlayanlar genelde inancı bireysellikten çıkaran ve dogmalaştırıp dayatan kimseler. Bu yüzden konuyu dine getirdim. Gerçi bu evrensel tiranlığı şu an Siyonistler yapıyor. Ama sekülerizmi kötüye kullanarak yapıyorlar. Ülkemizdeki goyimler de İsrail'e yalakalık yapıyor.
SF26
Üstün
İddianamede 6. his olarak nitelendirdiğimiz kelime sayısına bir bakmak ister misin? 665 milyar TL'lik yolsuzluk yaptığını söylüyorlar, İBB'nin toplam yıllık bütçesi ne kadar bir bakmak ister misin?
Suriyeli göçmenlere vatandaşlık verenlere ne lazım peki, plaket mi? İÜ'den diploma alıp iptal edilen 30 kişiden birisinin Sorbonne'dan doktorası var, Sorbonne'un ne kadar kaliteli bir okul olduğunu sana anlatmaya gerek var mı emin değilim. He bu arada o diploması iptal edilen kişinin ne kadar donanımlı olduğunu da sana anlatmaya gerek duymuyorum zira umursayacak bir tarafın olmadığı da çok açık.
Sağa kayıp El-Kaide üyesi birinin cumhurbaşkanı olduğu an terör listesinden adını silecek kadar aşağılık olmayacağım.
janxietyy
Uzman
Belki görüşleri bize uymayabilir ama onu tutuklattıranlar bizi de tutuklar. Bunların en büyük sebebi de malum üçlü din.
Kardeş sorun şurada. Tamam İmamoğlu iyi biri değil ama ona müdahale edildiyse bize de edilir. Buna dikkat çekmek istiyoruz. Yoksa İmamoğlunu sevdiğimizden falan yapmıyoruz.
Birader, eğer dediğin durumla karşılaşırsa bu halk ve böyle bir harekete karşı sokağa dökülmezse zaten hak ediyordur böyle bir sistemi. Keyifle iktidara oy atarım öyle bir durumda. Celladına aşık olmuşsa millet, yapacak bir şey yok.
Ülkede düzgün alan kalmamış; daha gençler bira partisi derdinde, sokak köpekleri itlaf edilmesin derdinde. Sokağa çıkıp iki solcu karıya yaranmak için eylem yapıyorlar. Harbiden düşündükçe sinirlendiriyor adamı. Al birini vur ötekine. Gençliğe Hitabe, Bursa Nutku boş yere söylenmiş denecek seviyeye getirdi bu halk bu ülkeyi. Bu ülke bir gün karışırsa etinden korkanın kemiğini kafasında olması lazım milletin. Önüne gelen çocuk gibi olmuş, iki ses çıkartmaktan korkuyor.
İddianamede 6. his olarak nitelendirdiğimiz kelime sayısına bir bakmak ister misin? 665 milyar TL'lik yolsuzluk yaptığını söylüyorlar, İBB'nin toplam yıllık bütçesi ne kadar bir bakmak ister misin?
Suriyeli göçmenlere vatandaşlık verenlere ne lazım peki, plaket mi? İÜ'den diploma alıp iptal edilen 30 kişiden birisinin Sorbonne'dan doktorası var, Sorbonne'un ne kadar kaliteli bir okul olduğunu sana anlatmaya gerek var mı emin değilim. He bu arada o diploması iptal edilen kişinin ne kadar donanımlı olduğunu da sana anlatmaya gerek duymuyorum zira umursayacak bir tarafın olmadığı da çok açık.
Sağa kayıp El-Kaide üyesi birinin Cumhurbaşkanı olduğu an terör listesinden adını silecek kadar aşağılık olmayacağım.
Ben diploma konusunda diyorum birader, konuyu farklı yerlere çekiyorsun. Suriyeli göçmenlere vatandaşlık verenlere ne yapılacağını yazarsam bu forum sitesini kapatırlar. Feyz alman için Hıyanet-i Vataniye Kanunu'na bak. Sosyal demokratta donanım monanım olmaz, anca zarar olur.
Birader eğer dediğin durumla karşılaşırsa bu halk, ve böyle bir harekete karşı sokağa dökülmezse zaten hak ediyordur böyle bir sistemi. Keyifle iktidara oy atarım öyle bir durumda. Celladına aşık olmuşsa millet yapacak bir şey yok.
Ülkede düzgün alan kalmamış, daha gençler bira partisi derdinde, sokak köpekleri itlaf edilmesin derdinde. Sokağa çıkıp iki solcu karıya yaranmak için eylem yapıyorlar. Harbiden düşündükçe sinirlendiriyor adamı. Al birisini vur ötekine. Gençliğe hitabe, Bursa nutku boş yere söylenmiş denecek seviyeye getirdi bu halk bu ülkeyi. Bu ülke bir gün karışırsa etinden korkanın kemiğini kafasında olması lazım milletin. Önüne gelen çocuk gibi olmuş iki ses çıkartmaktan korkuyor.
Ben diploma konusunda diyorum birader, konuyu farklı yerlere çekiyorsun. Suriyeli göçmenlere vatandaşlık verenlere ne yapılacağını yazarsam bu forum sitesini kapatırlar. Feyz alman için hıyanet-i vataniye Kanunu'na bak. Sosyal demokratta donanım monanım olmaz, anca zarar olur.
Birader, sosyal demokratlığı mı savunuyoruz sence? Burada küfür serbest olsa sadece ad hominem yapacağın çok bariz. Ki çoğu da cinsiyetçi küfür.
SF26
Üstün
Ben diploma konusunda diyorum birader, konuyu farklı yerlere çekiyorsun. Suriyeli göçmenlere vatandaşlık verenlere ne yapılacağını yazarsam bu forum sitesini kapatırlar. Feyz alman için Hıyanet-i Vataniye Kanunu'na bak. Sosyal demokratta donanım monanım olmaz, anca zarar olur.
Diplomada üç kağıt yapmış demişsin, ben de onun üstünden cevabını veriyorum. 1980-90'larda verilen diplomalar neden 30-40 sene sonra Ekrem İmamoğlu aday olunca ortaya atıldı? Suriyeli göçmenlere alan vermesine ben de karşıyım ama adamlara gidip de vatandaşlık verenlerle ilgili ek geçmemenden AKP-MHP tarafı bir mesaj verdiğin algısı çıkar. Bana feyz alınacak şeyleri söylemene gerek yok, o feyz alınması gereken şeyleri ben de biliyorum.
Demokratik sosyalistlere sallamışsın, 1 kişi söyleyip geçeceğim. Muhtemelen hayatında görüp görebileceğin en donanımlı sosyalist: Bruno Kreisky.
İmamoğlu'nu normalde sevmezdim ama yazdıklarını okuyunca sevmeye başladım.
- Makaleler
- 1
Millet hâlâ partizanlık yapıyor, şaka gibi.
Para ödüyorlarsa söyleyin bilelim, pastadan pay alalım.
Para ödüyorlarsa söyleyin bilelim, pastadan pay alalım.