Memnun olduğumuzdan dislike atmadık. Söylediklerine dislike attık. Bu memleket bizim. Atatürk de ülkeyi terk edebilirdi ama yapmadı. Ve ülkeyi Türk gençlerine emanet etti. Türk gençleri de Atatürk'ün izinden memleketleri, ülkeleri için çabalıyor.
Memnun olduğumuzdan dislike atmadık. Söylediklerine dislike attık. Bu memleket bizim. Atatürk de ülkeyi terk edebilirdi ama yapmadı. Ve ülkeyi Türk gençlerine emanet etti. Türk gençleri de Atatürk'ün izinden memleketleri, ülkeleri için çabalıyor.
Tayyip bu ulkeyi kolay kolay baskalarina salmaz. 2023 genel secimde yine o adami sectiler. Bu millet bitmis artik. Ister dislike at ister begen umrumda bile degil. Bunlar gercek.
Tayyip bu ulkeyi kolay kolay baskalarina salmaz. 2023 genel secimde yine o adami sectiler. Bu millet bitmis artik. Ister dislike at ister begen umrumda bile degil. Bunlar gercek.
Türk milleti bugüne kadar birçok kötü gün gördü. Eğer onlar da bırakıp gitseydi, bugün yaşadığın Türkiye Cumhuriyeti olmazdı. Genel konuşuyorum, kişisel algılama. Ben Atamı çok seviyorum, ülkem benim her şeyim. Milliyetçilik yapıp 'ülkem her şeyim' dedikten sonra 'bu ülkeden bir şey olmaz' diyerek yurt dışına gidemezsin. Ya milliyetçi rollerini bırakmalısın ya da ülkenin düzelmesi için elini taşın altına koymalısın. Oy kullanacak, tepki göstereceksin.
Biten devirler :
Antonio de Oliveira Salazar (Portekiz) - 36 yıl (1932-1968)