Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hicbir Turk siyasetciye guvenemiyorum artik. Imkan varsa yurt disina cikin. Bu ulkede yasanmaz.

@Kaays Neden begenmedin? Yoksa memnun musun ulkenin halinden?
Memnun olduğumuzdan dislike atmadık. Söylediklerine dislike attık. Bu memleket bizim. Atatürk de ülkeyi terk edebilirdi ama yapmadı. Ve ülkeyi Türk gençlerine emanet etti. Türk gençleri de Atatürk'ün izinden memleketleri, ülkeleri için çabalıyor.

Memnun olduğumuzdan dislike atmadık. Söylediklerine dislike attık. Bu memleket bizim. Atatürk de ülkeyi terk edebilirdi ama yapmadı. Ve ülkeyi Türk gençlerine emanet etti. Türk gençleri de Atatürk'ün izinden memleketleri, ülkeleri için çabalıyor.
Tayyip bu ulkeyi kolay kolay baskalarina salmaz. 2023 genel secimde yine o adami sectiler. Bu millet bitmis artik. Ister dislike at ister begen umrumda bile degil. Bunlar gercek.

Rakip eleme oyunu başlasınnn.

Hicbir Turk siyasetciye guvenemiyorum artik. Imkan varsa yurt disina cikin. Bu ulkede yasanmaz.

Neden begenmediniz? Yoksa memnun musunuz ulkenizin halinden?
Kusura bakma ben, iki kötü olay yaşayıp, sırf para için ülkemi terk edecek kadar vatan haini değilim, iyi forumlar.

Neden begenmediniz? Yoksa memnun musunuz ulkenizin halinden?
Türk milleti bugüne kadar birçok kötü gün gördü. Eğer onlar da bırakıp gitseydi, bugün yaşadığın Türkiye Cumhuriyeti olmazdı. Genel konuşuyorum, kişisel algılama. Ben Atamı çok seviyorum, ülkem benim her şeyim. Milliyetçilik yapıp 'ülkem her şeyim' dedikten sonra 'bu ülkeden bir şey olmaz' diyerek yurt dışına gidemezsin. Ya milliyetçi rollerini bırakmalısın ya da ülkenin düzelmesi için elini taşın altına koymalısın. Oy kullanacak, tepki göstereceksin.

1742734372007.webp

Biten devirler :

Antonio de Oliveira Salazar (Portekiz) - 36 yıl (1932-1968)

Angela Merkel (Almanya) - 16 yıl (2005-2021)

Josip Broz Tito (Yugoslavya) - 27 yıl (1953-1980)

Nicolae Ceaușescu (Romanya) - 24 yıl

Kusura bakma ben, iki kötü olay yaşayıp, sırf para için ülkemi terk edecek kadar vatan haini değilim, iyi sosyaller.

Biraz ağzınızın ayarı olsun kardeşim. Ben de gitmek istiyorum, daha iyi bir yaşamı hak ediyorum. Niye durduk yere "vatan haini" olduk?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.