duranforreal
Üstün
Evet ama şu anlık reis var. İleride kim olacak acaba?Sonuca bağlı. Onların emir vereceği kimse kalmazsa neden ceza çeksinler?
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ama şu anlık reis var. İleride kim olacak acaba?Sonuca bağlı. Onların emir vereceği kimse kalmazsa neden ceza çeksinler?
Şu an suç işliyorsun. Milleti galeyana getirip sokak çağrısı yapma.
Şu an suç işliyorsun. Milleti galeyana getirip sokak çağrısı yapma.
Bir karar mı versen?Evet ama şu anlık reis var. İleride kim olacak acaba?
Aslında İstanbulda oturmuyorum ama benim oturduğum bölgedede İmamoğlu için krizler ve yürüyüşler başladı tutuklanma sebebine bakınca "OHA" diyorum bundan daha kötü suç işleyenler dışardayken İmamoğlu bu suçla içeride kalıyor ülkenin anlamlı hiç bir yanı yok adalet zaten yoktu adalet öldüğünün kanıtı oldu bu yaptığıda ki aynı zamanda İmamoğlundan korktuğu için felanmış diplomasıda iptal edilmiş malum kişinin diploması bile Cumhurbaşkanı oluyor Anayasayı felan çiğniyor bu görev sanki oyun gibi bi görev adam anayasayı çiğniyor biraz ülkesine saygı duysaydı keşke.
Yitirmek ne kelime kalmadı bu kavramlar.15 Temmuz'da emre itaat edip kopruye cikan sucsuz er hapse atildi. Uygunsuz - aykiri emre itaat suctur. He su an ulkede hak - hukuk - adalet - suc gibi kavramlar anlamini yitirmis durumda.
An itibarıyla Ekrem İmamoğlu tutuklandı. Ne düşünüyorsunuz?
Tutuklanma sebebi: Kaçma ve delil karartma şüphesi. (Kaynak: Purplebixi)
- İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki "yolsuzluk" soruşturması kapsamında tutuklandı.
- "Kent uzlaşısı" soruşturması kapsamında karar, henüz açıklanmadı.
![]()
Ekrem İmamoğlu tutuklandı - BBC News Türkçe
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki "yolsuzluk" soruşturması kapsamında tutuklandı. İmamoğlu hakkındaki "terör" soruşturmasında henüz karar açıklanmadı.www.bbc.com
50 sene önceki cesaretleri yok tabii, orası ayrı. Ekmek arası marula bile itiraz edemiyorlar şimdi.Evet ama şu anlık reis var. İleride kim olacak acaba?
Nasıl bir karar mı versen? Karar malum parti değil.
Sanırım "Şuan reis var" mesajınızı yanlış anladım. Kusura bakmayın.Nasıl bir karar mı versen? karar malum parti değil.