duranforreal
Üstün
Yok hocam estağfurullah olabilir.Sanırım "şu an reis var" mesajınızı yanlış anladım. Kusura bakmayın.
Yok hocam estağfurullah olabilir.Sanırım "şu an reis var" mesajınızı yanlış anladım. Kusura bakmayın.
Biz de onu yapıyoruz zaten. Konu Ekrem İmamoğlu falan değil.Adam içerde senden benden daha iyi yaşar biz derdimize yanalım.
Algı yapma.Adam içerde senden benden daha iyi yaşar biz derdimize yanalım.
CHP'nin herhangi bir üyesi değilim gene verebiliyor muyuz? İşten geldim az vakit geçirmek amacıyla dışarı çıkacağım 2 3 saate ve gezeceğim noktada da şansıma ön seçim oy kulanma yeri var mış. Gitmişken oyumu kullanayım diyorum.Gittim bile 1.5 saat önce oy verip geldim. CHP'li falan değilim ama bu iş CHP meselesi falan değil. Memleket meselesi.
Ayrıca yıllardır izlediğim bir yayıncı vardı. Elr- ile başlayan. Çok da severdim. Dalga geçer gibi 3-4 kelime yazıp story atmış yataktan. Her yerden takipten çıktım bir daha da izlemem. Bu kadar şeyin üstüne hala sessiz olan kim varsa hiçbirine destek falan vermeyeceğim.
Evet hocam. İsim soy isim yeterli oy vermek için.CHP'nin herhangi bir üyesi değilim gene verebiliyor muyuz? İşten geldim az vakit geçirmek amacıyla dışarı çıkacağım 2 3 saate ve gezeceğim noktada da şansıma ön seçim oy kulanma yeri var mış. Gitmişken oyumu kullanayım diyorum.
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı seçimi. Tek aday Ekrem İmamoğlu. Ama olay sade bir seçimden çıkıp protestoya dönüştü. İmkanı olan herkes gidip oy vermeli.
Birkaç arkadaş daha toplayalım öyle ise. Birlikten kuvvet doğar tam destek.
Tutuklu yargılanıyor hocam bildiğim kadarıyla. Yani bir sonuç yok. Sadece diğer mahkemeye kadar tutuklu kalacak. Bu şekilde biliyorum.