Bakalım çok sevdiği Amedsporlu(bana göre terörle bağlantılı ve para aklama yeri) kardeşleri, Ekrem için savunma yapacak mı? Milliyetçilerin olası bir Mansur Yavaş'ı engelleme durumda bir şey yapmacığını biliyoruz...Mansur'un daha çok oy potansiyeli var. Ona da bir engel koyacaklardır. Gözü karartmışlar. Gitmemek için ne yapabiliyorlarsa yapıyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Rakibiyle diploma sayısı bakımından eşitlenmiş oldu. Adil rekabeti sağlamak için yaptılar yani dostlar sinirlenmeyin hemen.
SF26
Üstün
Mansur'a koyulacak ilk engelde CHP iktidarı kesinleşir. Şu ortamda dokunamayacakları tek kişi o.Mansur'un daha çok oy potansiyeli var. Ona da bir engel koyacaklardır. Gözü karartmışlar. Gitmemek için ne yapabiliyorlarsa yapıyorlar.
Mansur'un daha çok oy potansiyeli var. Ona da bir engel koyacaklardır. Gözü karartmışlar. Gitmemek için ne yapabiliyorlarsa yapıyorlar.
Mansur Yavaş daha sakin duruyor ve etliye sütlüye karışmadan sadece görevini yapıyor ancak ona da bir kulp bulmaları uzun sürmez. Muhalefetin adayı bitmez tabii ama başka hiçbir adayın Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş kadar oy potansiyeli yok.
Mansur'a koyulacak ilk engelde CHP iktidarı kesinleşir. Şu ortamda dokunamayacakları tek kişi o.
Muhtemelen dediğiniz gibi olacak. Mansur Yavaş diğer CHP'li siyasilerin aksine halk tarafından biraz daha fazla kabul gören biri. Ama seçime daha kolay girebilmeleri için erken seçim yapmaları lazım. Çünkü hükumetin tek amacı vahşi politikalar ile tahtını korumak.
Allah aşkına, size şu umut nereden geliyorsa söyleyin de bana da biraz umut gelsin. Bu hamle CHP'nin lehine oldu, falan, fistan... Abi, şaka mı yapıyorsunuz? Adamın diploma iptal edildi, inşallah olmaz, ama yüksek ihtimalle seçim yaptırmayacaklar bu adama. Bu adam seçime giremezse kim girecek? Mansur Yavaş mı? Kendisi dedi "girmeyeceğim" diye, hadi fikri değişsin, bırakın AKP'yi. CHP medyasından bir grup zaten engel olmaya çalışacak, kim kalıyor geriye? Operadaki hayalet kalıyor... Yani, şu şartlarda, şu ortamda, umutlu olmayı nasıl başarıyorsunuz? Amacım eleştirmek değil, bana da lazım bundan.
Size çözümü anlatayım mı? Mansur Yavaş'ın CHP'de olması bence iyi bir şey değil. Eğer Cumhurbaşkanı adayı olma fikri varsa, CHP ile ilerlemesi bence riskli bir şey. Ya kendi partisini kursun ya da Zafer Partisi'ne falan geçsin.
Size çözümü anlatayım mı? Mansur Yavaş'ın CHP'de olması bence iyi bir şey değil. Eğer Cumhurbaşkanı adayı olma fikri varsa, CHP ile ilerlemesi bence riskli bir şey. Ya kendi partisini kursun ya da Zafer Partisi'ne falan geçsin.
SF26
Üstün
Kardeşim sanırım son 2 seçimi hatırlamıyorsun. Ben sana hatırlatayım;Allah aşkına, size şu umut nereden geliyorsa söyleyin de bana da biraz umut gelsin. Bu hamle CHP'nin lehine oldu, falan, fistan... Abi, şaka mı yapıyorsunuz? Adamın diploma iptal edildi, inşallah olmaz, ama yüksek ihtimalle seçim yaptırmayacaklar bu adama. Bu adam seçime giremezse kim girecek? Mansur Yavaş mı? Kendisi dedi "girmeyeceğim" diye, hadi fikri değişsin, bırakın AKP'yi. CHP medyasından bir grup zaten engel olmaya çalışacak, kim kalıyor geriye? Operadaki hayalet kalıyor... Yani, şu şartlarda, şu ortamda, umutlu olmayı nasıl başarıyorsunuz? Amacım eleştirmek değil, bana da lazım bundan.
İstanbul'da 2 kere seçim yapıldı, ikinci seçimde atılan fark 600 bin küsürdü.
Diğer büyükşehirlerde de aynı şekilde, sürekli CHP oy kasıyor. Her CHP aleyhine olan durum ve ekonominin rezaletliğinin üstüne bir de diploması olan adamın diplomasını iptal edip adamın seçime girmesini zorlaştırırsan halkta bunun yankısı olur. Kêza bunu İstanbul 2. seçimlerinde çok net gördük. AKP kaybetmek istemedikçe çok daha sert kayıp yaşıyor. Bu durum da ona benzer bir durum olma potansiyelini barındırıyor.
Sonra da fanatik CHPliler adamı hain ilan edip oy atmasın. Bana pek çözüm gibi gelmedi.
Allah aşkına, size şu umut nereden geliyorsa söyleyin de bana da biraz umut gelsin. Bu hamle CHP'nin lehine oldu, falan, fistan... Abi, şaka mı yapıyorsunuz? Adamın diploma iptal edildi, inşallah olmaz ama yüksek ihtimalle seçim yaptırmayacaklar bu adama. Bu adam seçime giremezse kim girecek? Mansur Yavaş mı? Kendisi dedi "girmeyeceğim" diye, hadi fikri değişsin, bırakın AKP'yi. CHP medyasından bir grup zaten engel olmaya çalışacak, kim kalıyor geriye? Opera'daki hayalet kalıyor... Yani, şu şartlarda, şu ortamda, umutlu olmayı nasıl başarıyorsunuz? Amacım eleştirmek değil, bana da lazım bundan.
Hocam elbette farklı bir bakış açısından bakmak lazım lakin bu bakış açısı oldukça eski. Türk halkı mazlumu sever, hakkı yenilmiş insanların dramasına bayılır. Yani evet kağıt üstünde CHP'ye yarayan bir hamle olması lazım ama bahsedilen kişi Ekrem İmamoğlu. O yüzden diploma iptali kararının CHP'ye ne kadar yararı olur bilemiyorum. Çünkü bence Ekrem İmamoğlu Anadolu halkının gözünde iyi yer edinebilmiş biri değil.
Mr.Patrick Jane
Uzman
Allah aşkına, size şu umut nereden geliyorsa söyleyin de bana da biraz umut gelsin. Bu hamle CHP'nin lehine oldu, falan, fistan... Abi, şaka mı yapıyorsunuz? Adamın diploma iptal edildi, inşallah olmaz ama yüksek ihtimalle seçim yaptırmayacaklar bu adama. Bu adam seçime giremezse kim girecek? Mansur Yavaş mı? Kendisi dedi "girmeyeceğim" diye, hadi fikri değişsin, bırakın AKP'yi. CHP medyasından bir grup zaten engel olmaya çalışacak, kim kalıyor geriye? Opera'daki hayalet kalıyor... Yani, şu şartlarda, şu ortamda, umutlu olmayı nasıl başarıyorsunuz? Amacım eleştirmek değil, bana da lazım bundan.
Size çözümü anlatayım mı? Mansur Yavaş'ın CHP'de olması bence iyi bir şey değil. Eğer Cumhurbaşkanı adayı olma fikri varsa, CHP ile ilerlemesi bence riskli bir şey. Ya kendi partisini kursun ya da zafer partisi'ne falan geçsin.
Genel başkanları hapiste şu an öyle bir partiye böyle kritik bir dönemde geçmek ne kadar mantıklı olur bir siyasetçi açısından? Önceden yapabilirdi belki artık geçti.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-