Açıkçası daha diplomanın ne demek olduğunu bilmeyen insanlar malum partiye oy veriyor. Sanmıyorum oy kaybı olacağını, aksine, "iyi yapmış padişahımız" derler. Onlarda biliyor ekonominin inanılmaz kötü derecede olduğunu. Onlarda ekmek alıyor, hastane sıralarında bekliyor veya alışveriş yapıyorlar. Ama din sayesinde yönetiliyorlar.
Başta aynısını düşünüyordum ama ülkenin genelinde %0.1'lik IQ artışı bile CHP'nin 1. parti olmasına yetti mesela.

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Diploma Skandalı'nı Ortaya Çıkaran Ozan Özcan, Fatih Tezcan'ın Canlı Yayın Konuğu Oldu.

Malum şahsın yayınına bağlandı. Kpss'ye girip 85 almış. Kaymakamlık sınavına girmiş. Gerisini siz anlayın. Şimdide Muharrem İnce'ye sallamaya başladı.

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Diploma Skandalı'nı Ortaya Çıkaran Ozan Özcan, Fatih Tezcan'ın Canlı Yayın Konuğu Oldu.

Malum şahsın yayınına bağlandı. Kpss'ye girip 85 almış. Kaymakamlık sınavına girmiş. Gerisini siz anlayın. Şimdide Muharrem İnce'ye sallamaya başladı.

Profiline Atatürk resmi yapıştırmış Ozan Özcan denilen şahıs yayında KPSS'ye girdiğini ve 85 aldığını söyledi. Kaymakamlık sınavına hazırlanıyormuş. Gerisini bu mesajı okuyan üyeler anlamıştır.
Mesajda kimi eleştirdiğinizi pek anlamadım bu KPSS olayı ne oluyor?

Ekrem İmamoğlu ile birlikte 28 kişinin diploması iptal edilmiş oldu. Diğer 27 kişinin suçu da Ekrem İmamoğlu ile aynı yatay geçişi yapmış olmak...