Detaylar
Kim cevapladı?Adobe Master Collection 2021 indir diye aratın en üstte çıkar ama virüs riski de olabiliyor ben o yüzden kurmuyorum artık o açıdan önermem pek.
Hocam baktımda bizim hocalarda bunu kullanıyor bedava varken para vermek saçma. Site için teşekkürler.
En mantıklısı, Adobe'ye 5 kuruş kazandırılmaz.Direkt kendi sitesinden indirin hocam ücretsiz deneme sürümü ile. Sonradan genp ile lisanslayın.
Rica ederim ama bu eski sürümü kurmayın üstte @noby dediği gibi son sürümü siteden indirip kurduktan sonrada Genp ile etkinleştirin.Hocam baktımda bizim hocalarda bunu kullanıyor bedava varken para vermek saçma. Site için teşekkürler.
noby
Uzman
Buna katılmıyorum. Adobe yapay zekası çok işe yarıyor. Durumunuz varsa kesinlikle orijinal kullanılmalı.
Olabilir hocam fiyatlandırma için dedim ama durum varsa alınır elbet, ben şahsen hiç yapay zeka özelliklerini kullanmadım zira işlerim hep basit düzenlemeden ibaret oluyor.Buna katılmıyorum. Adobe yapay zekası çok işe yarıyor. Durumunuz varsa kesinlikle orijinal kullanılmalı.
Buna katılmıyorum. Adobe yapay zekası çok işe yarıyor. Durumunuz varsa kesinlikle orijinal kullanılmalı.
Eğer alabiliyorsanız öğrenci sürümünü satın alın. Alırken destek ile iletişime geçerek daha uyguna alabiliyorsunuz.
Durum var ile yok arası. Zaten 4 uygulama kullanacağım onun için yıllık 7171TL ödemek de saçma benim için.
Yeni konular
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-
-
-
-
-