noby Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 902 Çözümler 2 Beğeniler 643 12 Ekim 2025 #11 Direkt kendi sitesinden indirin hocam ücretsiz deneme sürümü ile. Sonradan genp ile lisanslayın.
KS KS 2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 12 Ekim 2025 #12 26919 dedi: Adobe Master Collection 2021 indir diye aratın en üstte çıkar ama virüs riski de olabiliyor ben o yüzden kurmuyorum artık o açıdan önermem pek. Genişletmek için tıkla... Hocam baktımda bizim hocalarda bunu kullanıyor bedava varken para vermek saçma. Site için teşekkürler.
26919 dedi: Adobe Master Collection 2021 indir diye aratın en üstte çıkar ama virüs riski de olabiliyor ben o yüzden kurmuyorum artık o açıdan önermem pek. Genişletmek için tıkla... Hocam baktımda bizim hocalarda bunu kullanıyor bedava varken para vermek saçma. Site için teşekkürler.
2 26919 Becerikli Katılım 14 Eylül 2025 Mesajlar 158 Beğeniler 255 12 Ekim 2025 #13 noby dedi: Direkt kendi sitesinden indirin hocam ücretsiz deneme sürümü ile. Sonradan genp ile lisanslayın. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı, Adobe'ye 5 kuruş kazandırılmaz.
noby dedi: Direkt kendi sitesinden indirin hocam ücretsiz deneme sürümü ile. Sonradan genp ile lisanslayın. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı, Adobe'ye 5 kuruş kazandırılmaz.
noby Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 902 Çözümler 2 Beğeniler 643 12 Ekim 2025 #14 Eğer alabiliyorsanız öğrenci sürümünü satın alın. Alırken destek ile iletişime geçerek daha uyguna alabiliyorsunuz.
Eğer alabiliyorsanız öğrenci sürümünü satın alın. Alırken destek ile iletişime geçerek daha uyguna alabiliyorsunuz.
2 26919 Becerikli Katılım 14 Eylül 2025 Mesajlar 158 Beğeniler 255 12 Ekim 2025 #15 25702 dedi: Hocam baktımda bizim hocalarda bunu kullanıyor bedava varken para vermek saçma. Site için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ama bu eski sürümü kurmayın üstte @noby dediği gibi son sürümü siteden indirip kurduktan sonrada Genp ile etkinleştirin.
25702 dedi: Hocam baktımda bizim hocalarda bunu kullanıyor bedava varken para vermek saçma. Site için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ama bu eski sürümü kurmayın üstte @noby dediği gibi son sürümü siteden indirip kurduktan sonrada Genp ile etkinleştirin.
noby Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 902 Çözümler 2 Beğeniler 643 12 Ekim 2025 #16 26919 dedi: En mantıklısı, Adobe'ye 5 kuruş kazandırılmaz. Genişletmek için tıkla... Buna katılmıyorum. Adobe yapay zekası çok işe yarıyor. Durumunuz varsa kesinlikle orijinal kullanılmalı.
26919 dedi: En mantıklısı, Adobe'ye 5 kuruş kazandırılmaz. Genişletmek için tıkla... Buna katılmıyorum. Adobe yapay zekası çok işe yarıyor. Durumunuz varsa kesinlikle orijinal kullanılmalı.
2 26919 Becerikli Katılım 14 Eylül 2025 Mesajlar 158 Beğeniler 255 12 Ekim 2025 #17 noby dedi: Buna katılmıyorum. Adobe yapay zekası çok işe yarıyor. Durumunuz varsa kesinlikle orijinal kullanılmalı. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam fiyatlandırma için dedim ama durum varsa alınır elbet, ben şahsen hiç yapay zeka özelliklerini kullanmadım zira işlerim hep basit düzenlemeden ibaret oluyor.
noby dedi: Buna katılmıyorum. Adobe yapay zekası çok işe yarıyor. Durumunuz varsa kesinlikle orijinal kullanılmalı. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam fiyatlandırma için dedim ama durum varsa alınır elbet, ben şahsen hiç yapay zeka özelliklerini kullanmadım zira işlerim hep basit düzenlemeden ibaret oluyor.
KS KS 2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 12 Ekim 2025 #18 noby dedi: Buna katılmıyorum. Adobe yapay zekası çok işe yarıyor. Durumunuz varsa kesinlikle orijinal kullanılmalı. Genişletmek için tıkla... noby dedi: Eğer alabiliyorsanız öğrenci sürümünü satın alın. Alırken destek ile iletişime geçerek daha uyguna alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Durum var ile yok arası. Zaten 4 uygulama kullanacağım onun için yıllık 7171TL ödemek de saçma benim için.
noby dedi: Buna katılmıyorum. Adobe yapay zekası çok işe yarıyor. Durumunuz varsa kesinlikle orijinal kullanılmalı. Genişletmek için tıkla... noby dedi: Eğer alabiliyorsanız öğrenci sürümünü satın alın. Alırken destek ile iletişime geçerek daha uyguna alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Durum var ile yok arası. Zaten 4 uygulama kullanacağım onun için yıllık 7171TL ödemek de saçma benim için.