Cengiz

Uzman
Herkese selam. Bu sene 12.sınıfım. Eksiğim çok. Tamamlamak zor olacak farkındayım fakat tamamlamak için odak süremi artırmak istiyorum. Eksiklerimi nasıl tamamlayabilirim, her dersten kaynak önerileriniz nelerdir? Günde kaç saat uyumalıyım?

Şunu da belirtmeliyim ki eksiğim var dedim fakat sıfır da değilim. Ayrıca ÜçDörtBeş All Star'ım da var belirtmek istedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, özellikle @Testo Unit hocamdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam. Bu sene 12.sınıfım. Eksiğim çok. Tamamlamak zor olacak farkındayım fakat tamamlamak için odak süremi artırmak istiyorum. Eksiklerimi nasıl tamamlayabilirim, her dersten kaynak önerileriniz nelerdir? Günde kaç saat uyumalıyım?

Şunu da belirtmeliyim ki eksiğim var dedim fakat sıfır da değilim. Ayrıca ÜçDörtBeş All Star'ım da var belirtmek istedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, özellikle @Testo Unit hocamdan.
Hocam netleriniz nasıl?

TYT'yi halledip Allah ne verdiyse AYT kas. Her hafta 1 denemeye gir. Geometeiyi yan ders olarak değil ana ders olarak say. Gerekli kamp ve kaynak önerileri için ÖSYM sınavları kategorisinde bir sürü rehber var.

6 saatin altına düşme yoksa rem uykusunu alamazsın düzgün.

Eksiklerimi nasıl tamamlayabilirim, her dersten kaynak önerileriniz nelerdir?

Konu 'TYT için kaynak ve hoca tavsiyeleri' https://techolay.net/sosyal/konu/tyt-icin-kaynak-ve-hoca-tavsiyeleri.52036/