Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Bugün hatırlatma maili gelmiş. Premium kullanan biri olarak, üyeliklerimiz standart üyeliğe geçirilecekmiş otomatik olarak. Standart üyelikte reklam var, Full HD oluyor. 4K yok, cihaza video indirme özelliği de keza. Dolby Atmos desteği de olmuyor görünen standart pakette. Ekstra ücret ödeyerek, 4K paketlere geçebilecek miyiz Hepsiburada Premium kullananlar olarak, bununla ilgili bir haber de göremedim çünkü? Birçok insan bunu talep edecektir, para verip reklam izlemek şahsen istemem şahsen.

Ekran görüntüsü 2025-04-12 170236.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
DRM denen lanet şey yüzünden insanlar extra para veriyor maalesef. Hepsiburada Premium yerine BluTV'nin kendi aboneliklerine bakabilirsiniz. Tavsiyem DRM kullanan herhangi bir şey kullanıp bu düzene destek vermemeniz. :)

Ben zaten sık sık alışveriş yapıyorum Hepsiburada'dan, işime yarıyor Premium üyeliği. Sadece BluTV üyeliği için kullanmıyorum. Kendi aboneliklerinin fiyatları pahalı. Ben opsiyon olmamasına kızıyorum, eğer yoksa tabii. 49 vereceğimize, 100 verelim 4K paket olsun mesala.

HBO Max Özel fiyatı: Aylık 299,90 TL veya yıllık 2.999 TL

• Aynı anda 4 cihazda yayın
  • 4K UHD ve Dolby Atmos özelliği
  • 100 indirme (sınırlamalar geçerli)

Bugün hatırlatma maili gelmiş. Premium kullanan biri olarak, üyeliklerimiz standart üyeliğe geçirilecekmiş otomatik olarak. Standart üyelikte reklam var, Full HD oluyor. 4K yok, cihaza video indirme özelliği de keza. Dolby Atmos desteği de olmuyor görünen standart pakette. Ekstra ücret ödeyerek, 4K paketlere geçebilecek miyiz Hepsiburada Premium kullananlar olarak, bununla ilgili bir haber de göremedim çünkü? Birçok insan bunu talep edecektir, para verip reklam izlemek şahsen istemem şahsen.

Eki Görüntüle 140047
Evet, 4K pakete geçebileceksiniz. Ancak önce Hepsiburada Premium olan paketi iptal edip geçmeniz gerekiyor. Ayrıca, standart pakette sürekli çıkan reklamlardan farklı olarak sadece film veya dizi açarken bir kez reklam çıkıyor, sonrasında çıkmıyor. Yani sadece bir tane reklam görüyorsunuz, rahatsız edici değil.

Evet, 4K pakete geçebileceksiniz. Ancak önce Hepsiburada Premium olan paketi iptal edip geçmeniz gerekiyor. Ayrıca, standart pakette sürekli çıkan reklamlardan farklı olarak sadece film veya dizi açarken bir kez reklam çıkıyor, sonrasında çıkmıyor. Yani sadece bir tane reklam görüyorsunuz, rahatsız edici değil.

Yani bu durumda Hepsiburada Premium devreden çıkıyor dediğiniz yöntemle? Doğru mu anladım? Reklam video başlarında çıkıyor dediğiniz gibi, benim takıldığım 4K ve Dolby Atmos. TV'im destekliyor çünkü. @Umut000

Yani bu durumda Hepsiburada Premium devreden çıkıyor dediğiniz yöntemle? Doğru mu anladım? Reklam video başlarında çıkıyor dediğiniz gibi, benim takıldığım 4K ve Dolby Atmos. TV'im destekliyor çünkü. @Umut000
Evet, standart paket Hepsiburada Premium oluyor. 4K pakete geçmek istiyorsan, önce Hepsiburada Premium’u iptal etmen gerekiyor; ancak o şekilde geçebilirsin. Televizyonun destekliyor olsa bile, standart pakette bu özellikler kapalı oluyor. 4K ve Dolby Atmos özelliklerini kullanmak istiyorsan, 4K pakete geçmen gerekiyor.

Evet, standart paket Hepsiburada Premium oluyor. 4K pakete geçmek istiyorsan, önce Hepsiburada Premium'u iptal etmen gerekiyor; ancak o şekilde geçebilirsin. Televizyonun destekliyor olsa bile, standart pakette bu özellikler kapalı oluyor. 4K ve Dolby Atmos özelliklerini kullanmak istiyorsan, 4K pakete geçmen gerekiyor.

Bence yanlış bir uygulama, önceden reklamda yoktu BluTV'de hiç. Kullanıcı daha fazla ücret ile geçmek isterse, 4K pakete geçebilmeliydi Hepsiburada Premium ile, tercih eden çok olur çünkü. Bu biraz mecburi gibi oldu. Belki değişir yakında bu uygulama, haberler olursa paylaşalım bu konu altında.

@Umut000

Son düzenleme:
Hepsiburada Premium reklam gösterirken DNS veya düz reklam engelleyiciyi fark etmiyordu. Yani reklamsız da izlenebilir gibi duruyor.

Hepsiburada Premium'u olanlardan dolayı 1 yıl uzattılar veya reklam paketini oradan yapıyorlar. Sonraki sene şahsi düşüncen HB ile devam etmezler. Çünkü dizileri gayet kaliteli ve Netflix'e para ayıran insanlar varsa Max'a da gayet para verileceğinin farkındalar. Yine reklamlı üyeliği kendileri satarlar.

Tabii HB'nin vereceği para da burada önemli. Ben HB Premium'un, Amazon kadar iş yaptığını sanmıyorum. Malum sitedeki satıcıları iyi denetleme falan yok. Hepsiburada hatta bunun yerine çoğu ürünü kendisi satmaya çalışıyor. Ama telefon hariç diğer kategorilerde halen yetersiz, düzgün kategorilendirme ve ürünleri ayarlama yok. Gittigidiyor, N11 o merdiven altı esnaflarla dolduğunu hissettiren gereksiz, yorumsuz ve güven vermeyen(görsel, ürün hakkındaki açıklamaların yetersizliği) ürünlerin ön planda olduğu bir tarzı var. Açıkcası HB büyümesi için ya bu konuda iyi para yakarak düzenlemeye gitmesi ya da Trendyol gibi ''oğluma aldım çok beğendi'' gibi yorumlar ile sanki platformdaki her ürüne ilgi var mış gibi bir algı yaratması gerekiyor.

Kişisel olarak Hepsiburada'nın Amazon gibi bir sorun yaşarsam arkamda duracağına da hiç inancım yok. Daha önceden de sorun yaşadım ve geçiştirdiler. Yani üyelik ile kargo ve BluTV yok fiyatına getirmek de pek işe yaramıyor. Bunu foruma HB kuponum var o yüzden orayı tercih ediyorum diyenlerden de anlayabiliyoruz. Teknoloji tarafında da firmalar artık kendi sitelerine daha çok odaklanıyorlar. Yani TelefonBurada kafasından çıkmadıkları sürece HB gelişebileceğini sanmıyorum.

Bence yanlış bir uygulama, önceden reklamda yoktu BluTV'de hiç.
Evet, yoktu ama paketi çok ucuza satınca belki de bir karşılık almak istediler. Yine de çok rahatsız edici değil, zaten sadece bir tane reklam çıkıyor.
ullanıcı daha fazla ücret ile geçmek isterse, 4K pakete geçebilmeliydi Hepsiburada Premium ile, tercih eden çok olur çünkü. Bu biraz mecburi gibi oldu. Belki değişir yakında bu uygulama, haberler olursa paylaşalım bu konu altında.
Evet, mantıklı. İptal edip geçmek yerine, daha fazla ücret verip doğrudan geçilebilseydi iyi olabilirdi. Veya şöyle olabilirdi: Standart paket 34,90 TL iken, 4K paketi 79,90 TL gibi bir fiyata sunsalardı güzel olurdu. Tabii, ucuz bir paket istiyorsak, karşılığında standart paket gibi reklamlı bir sistem olabilir. Ben bunu kabul ederdim.

Kesinlikle dediğine katılıyorum. İlerleyen günlerde az da olsa umudum var, bakalım ne olacak. Yıllık 360 lira Max çok ucuz Premium ile hala aslında. @Umut000,

Dostum Amazon bambaşka bir seviye de. Amazon Prime 39 lira HDR, 4K her şey var adamlarda. Amazon Gaming ile oyun veriyorlar. Kolay iade, çok hızlı kargo say say bitmez. Benim gibi yorum yapan gerçek kullanıcılarda var çok orada. Memnun kaldıysam, kesinlikle güzel yorum yaparım. Bende sorun yaşadım her ikisiyle, çok basit şekilde hallettiler. Biraz da şansızlık var imiş sende. Tedarikçi konusunda katılıyorum, geliştirilmesi gerekir. Hepsiburada satıldı Kazaklara zaten, bakalım neler olacak. Zaten yanıltıcı bilgiler nedeniyle bununla ilgili çalışmalar var. Özellikle ürün görselleri ile ilgili. @1247,