Merhaba,
Birkaç gündür merak ettim, el bilgisayarlarına bakıyorum ama gereksiz mi olur bilemedim. Sizlerin de düşüncesini merak ediyorum. Mesela şu an Rog Ally X çıktığı günden beri en düşük fiyatında ama 48.000 TL çok gibi, benim bilgisayarım bu para etmez yani.
Ek olarak Rog Xbox Ally X'te Steam oyunlarını yükleyebiliyor muyum?
Şu an bende 5600 + 9060 XT olan bir bilgisayar, PS 5 ve Switch Lite var.
Merhaba,
Birkaç gündür merak ettim, el bilgisayarlarına bakıyorum ama gereksiz mi olur bilemedim. Sizlerin de düşüncesini merak ediyorum. Mesela şu an ROG Ally X çıktığı günden beri en düşük fiyatında ama 48.000 TL çok gibi, benim bilgisayarım bu para etmez yani.
Ek olarak ROG Xbox ally X'te Steam oyunlarını yükleyebiliyor muyum?
Merhaba,
Birkaç gündür merak ettim, el bilgisayarlarına bakıyorum ama gereksiz mi olur bilemedim. Sizlerin de düşüncesini merak ediyorum. Mesela şu an ROG Ally X çıktığı günden beri en düşük fiyatında ama 48.000 TL çok gibi, benim bilgisayarım bu para etmez yani.
Ek olarak ROG Xbox Ally X'te Steam oyunlarını yükleyebiliyor muyum?
ROG Ally'a Steam oyunlarını yüklersin, elinde o aletler varken el konsolu sana gereksiz. Ha dersen okulda kütüphanede oynarım, o zaman belki mantıklı olabilir.
ROG Ally'a Steam oyunlarını yüklersin, elinde o aletler varken el konsolu sana gereksiz. Ha dersen okulda kütüphanede oynarım, o zaman belki mantıklı olabilir.
Ya ben oyun oynamak istiyorum ama böyle oturup da hikayeli oyun oynamak hiç içimden gelmiyor. Acaba el konsoluyla oynar mıyım diye düşünüyorum. Steam Deck OLED mi daha iyi bir cihaz, Rog XBOX Ally X mi? Bir de X'te Steam oyunları optimize mi?
Yani hocam, hiç uçağa binmedim ama binersem böyle bir ihtiyacım olur mu bilmem. Şehirler arası otobüste bile uyurken eşyam çalınmasın diye çanta bile gezdirmiyorum yanımda. Üniversiteden dolayı 12+ saat yolculuk çok yapıyorum, asıl orada oynamak için alma niyetim oluştu.
Ya ben oyun oynamak istiyorum ama böyle oturup da hikayeli oyun oynamak hiç içimden gelmiyor. Acaba el konsoluyla oynar mıyım diye düşünüyorum. Steam Deck OLED mi daha iyi bir cihaz, ROG Xbox Ally X mi? Bir de X'te Steam oyunları optimize mi?
Ally X çok daha iyi, içinde Windows var bildiğin bilgisayardaki Windows. Zaten küçücük ekran, ayarları en düşüğe çekip oynarsın yüksek ihtimalle her oyunu çünkü içindeki çip belli ne yapar ne eder, küçük ekran olduğu için de detaylara takılmazsın çünkü göremezsin monitör kadar detaylı göstermiyor ekranı.
Ally X çok daha iyi, içinde Windows var bildiğin bilgisayardaki Windows. Zaten küçücük ekran, ayarları en düşüğe çekip oynarsın yüksek ihtimalle her oyunu çünkü içindeki çip belli ne yapar ne eder, küçük ekran olduğu için de detaylara takılmazsın çünkü göremezsin monitör kadar detaylı göstermiyor ekranı.
Merhaba,
Birkaç gündür merak ettim, el bilgisayarlarına bakıyorum ama gereksiz mi olur bilemedim. Sizlerin de düşüncesini merak ediyorum. Mesela şu an Rog Ally X çıktığı günden beri en düşük fiyatında ama 48.000 TL çok gibi, benim bilgisayarım bu para etmez yani.
Ek olarak Rog Xbox Ally X'te Steam oyunlarını yükleyebiliyor muyum?