El konsolları gereksiz mi?

Hocam, Switch oyunlarında çok süreklilik sağlayamıyorum. Mesela 3 gün kesintisiz BOTW oynadım, şimdi yüzüne bakmıyorum. Aynı durum Mario serisi için geçerli. Elde oyun oynama hissini beğeniyorum ama sürekliliği sağlayamazsam 50K gibi bir parayı bir makineye yatırmış olacağım.

El bilgisayarlarındaki oyunlara Türkçe yama yüklenebiliyor mu?

Ya zaten elinin olduğu yerde titreşim motoru var ne kadar ısınabilir.

720P'de oynarım dersen Asusun ucuz versiyonuna da bakabilirsin. Gücü aşağı yukarı Steam Deck kadar. Windows ile memnun kalmaz iseniz Steam OS veya bazzite gibi klonlarını kurabilirsiniz. Zaten ekran küçük, 720P çok sırıtmaz.
https://www.hepsiburada.com/asus-rc...1-home-7-el-oyun-bilgisayari-pm-HBC00009X609Z

Nintendo oyunlarında 720p çok sorun olmuyor ama bilgisayar oyunlarında nasıl olur? Performans farkı nasıl iki cihaz arasında? AAA oyunları 60 FPS oynatabilir mi?

Nintendo oyunlarında 720p çok sorun olmuyor ama bilgisayar oyunlarında nasıl olur? Performans farkı nasıl iki cihaz arasında? AAA oyunları 60 FPS oynatabilir mi?

Hikayeli oyunlarda 40FPS 720p bence el konsolunda akar ama bu biraz da beklentiler ile alakalı. 15inch laptop ekranında nasıl 1080p yeterli ise 7inch ekranda 720p bence çok da sorun olmaz. YouTube'dan biraz karşılaştırmaları izleyin isterseniz. Güncel videolara bakmanızı tavsiye ederim. Güncellemeler performansı etkiliyor çünkü. Linux kurulmuş olanlara da bakın bence.

YouTube’da FPS karşılaştırmaları var ama 720p ile 1080p farkını videolardan anlayamam. Bu cihazları deneme şansımda yok, çok kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…