erdym 47
Üstün
Ülkemizde Ayn gibi firmaların el konsolları için olan bilek iplerinden gümrük sorunu olduğundan alamadığımız için alternatif bir ürün arayışındaydım ve Decathlon'da satılan USR RL serisi bilek ipleri normalde Decathlon sitesinde 270 TL'ye satılırken Amazon'dan 115 TL'ye alınabiliyor ve el konsolları için mükemmel bir ölçüde geliyor. Ben PSP'm için aldım ve karabinasındaki boşluk da charm takmaya uygun, tavsiye ederim. Özellikle telefon için olanlarının ucu uymuyor ve genelde daha düz bir yapıya sahipken bu ipler Retroid ve Ayn için satılanlar ile birebir ölçülerde.
Ürün 3 farklı model gibi listelenmiş, lakin hepsi aynı uzunlukta, sadece renkleri farklı. Ben normalde gri olanı alacaktım, lakin adresime gelmediğinden mavi olanı aldım. Amazon
Ek olarak Decathlon sitesinde daha bir sürü renk var, lakin Amazon'a göre daha pahalı. Fiyatlar 240 ve 270 arası değişiyor, bilginiz olsun.
PSP üzerinde:
Ürün 3 farklı model gibi listelenmiş, lakin hepsi aynı uzunlukta, sadece renkleri farklı. Ben normalde gri olanı alacaktım, lakin adresime gelmediğinden mavi olanı aldım. Amazon
Ek olarak Decathlon sitesinde daha bir sürü renk var, lakin Amazon'a göre daha pahalı. Fiyatlar 240 ve 270 arası değişiyor, bilginiz olsun.
PSP üzerinde:
Son düzenleme: