SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.189 Çözümler 2 Beğeniler 585 Yer Balıkesir 13 Eylül 2024 #21 Kanuni Jedi Suleyman dedi: Bilgisayarı geçmek ne alaka? İhtiyaca göre seçim yapılır. Genişletmek için tıkla... Konu bilgisayar mı alayım yoksa el konsolu mu alayım şeklinde olduğundan önüne geçebileceğini zannetmiyorum.
Kanuni Jedi Suleyman dedi: Bilgisayarı geçmek ne alaka? İhtiyaca göre seçim yapılır. Genişletmek için tıkla... Konu bilgisayar mı alayım yoksa el konsolu mu alayım şeklinde olduğundan önüne geçebileceğini zannetmiyorum.
K Kanuni Jedi Suleyman Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 548 Çözümler 2 Beğeniler 559 13 Eylül 2024 #22 SadeceEfe dedi: Konu bilgisayar mı alayım yoksa el konsolu mu alayım şeklinde olduğundan önüne geçebileceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Seninle aynı dili konuşup bu kadar anlaşamamak, iyi sosyaller.
SadeceEfe dedi: Konu bilgisayar mı alayım yoksa el konsolu mu alayım şeklinde olduğundan önüne geçebileceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Seninle aynı dili konuşup bu kadar anlaşamamak, iyi sosyaller.
SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.189 Çözümler 2 Beğeniler 585 Yer Balıkesir 13 Eylül 2024 #23 Kanuni Jedi Suleyman dedi: Seninle aynı dili konuşup bu kadar anlaşamamak, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla...
Kanuni Jedi Suleyman dedi: Seninle aynı dili konuşup bu kadar anlaşamamak, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla...