Bilmeyen arkadaşlar yorum yapmış :D Arkadaşlar mozaik'in de Thrustmaster'ın resmi distribütörleri perakendeye satış yapmaz. Moza'nın resmi distribütörü Segment Bilgisayar'dır. Thrustmaster'ın ise Vektron Elektronik'tir. Gelbura, Segment'ten önce distribütördü; şu an Segment Bilgisayar'dan ürün çekmektedir, Gelbura'da bilginize. Ayrıca site güvenilir, mahallenizde herhangi bir internet kafenin gidip kendi yapmış oldukları kokpitleri görebilirsiniz. Adamlar Türkiye'nin her ilinde ve ilçesinde. Perakendeye sadece yeni giriyorlar. :D
DRL bünyesinde 4.5 sene boyunca profesyonel olarak yarıştım, hepsine sordum. Hiçbiri Huracan PC'nin varlığından haberdar bile değil.
Şu dediklerinizi kaynaklarla destekleyin. Ben WTB bakarak belirtiyorum.

DRL bünyesinde 4.5 sene boyunca profesyonel olarak yarıştım, hepsine sordum. Hiçbiri Huracan PC'nin varlığından haberdar bile değil.
Şu dediklerinizi kaynaklarla destekleyin. Ben WTB bakarak belirtiyorum.
Yarışçılar neden huracan pcyi tanısın hocam adamlar toptancı ben internet cafeciyim tüm internet cafeci piyasası onlardan alır mozalarını.Ayrıca sadece vatanı arayın mozanın distbritörünü sorun sizlere diyecekleri segment bilgisayardır.Görselinide ilettim bugün gelburadan aldığın mozada bile bu kitapçık çıkar :D huracan pc yide segmente sorabilirsiniz

Dosya Ekleri

• resim.webp
    resim.webp
    1,8 MB · Görüntüleme: 45
Yarışçılar neden huracan pcyi tanısın hocam adamlar toptancı ben internet cafeciyim tüm internet cafeci piyasası onlardan alır mozalarını.Ayrıca sadece vatanı arayın mozanın distbritörünü sorun sizlere diyecekleri segment bilgisayardır.Görselinide ilettim bugün gelburadan aldığın mozada bile bu kitapçık çıkar :D huracan pc yide segmente sorabilirsiniz
Yarışçıların kullanacağı ekipmanlar Fanatec/Thrustmaster veya Moza olduğu için olabilir. WTB olarak gözüken yerler belli, teknik servis vs. için Segment gözükebilir. Bu onları distribütor oldukları anlamını taşıttırmıyor.
Moza'nın veya Thrustmaster'ın Huracan'a distribütörlük verdiğiyle ilgili bir bilgimiz hâlen yok.

Hocam huracana distbiritörlük verdiler diye bişey zaten demiyorum.Sen mozaya ulaş türkiye disbritörünü sor sana segment diyecek ya bak en basiti vatan computerı ara dedim ya da medimarktı ara diyecekleri şey disbritör segment bilgisayardır. Bilmeden muhalefet oluyorsun.Senin yarıçşı arkadaşların hepsi toplasın 100 tane malzeme alsın huracan internet cafelere satış yapıyor binlerce adette bi internet cafe alıyor en kötü 10 adet moza :D bazen arkplanda farkında olmazsın daha fazla iş döner bu da o şekilde.Huracan pc toptan satış yaptığı için pek tanımamanız normal adamlar parakendeye yeni giriyorlar