Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Ne Thrustmaster'ın ne Moza'nın resmi distribütörü, pek güvenilir gelmedi bana.Evet arkadaşlar, sorum bu Huracan PC güvenilir mi? Bu siteden Moza R5 alacağım, site güvenilir ise.
Ne Thrustmaster'ın ne Moza'nın resmi distribütörü, pek güvenilir gelmedi bana.
Hocam gelburadan alsam sıkıntı yaratır mı gelbura güvenilir mi kullanıcı şikayeti gördüm forumlarda.
SF26
Üstün
Resmi distribütör, güvenilirlik konusunda sorun çıkarmaz. Ürün alacaksanız mümkün mertebe satın alacağınız markanın resmi distribütörlerine bakın.Hocam gelburadan alsam sıkıntı yaratır mı gelbura güvenilir mi kullanıcı şikayeti gördüm forumlarda.
Resmi distribütör, güvenilirlik konusunda sorun çıkarmaz. Ürün alacaksanız mümkün mertebe satın alacağınız markanın resmi distribütörlerine bakın.
Moza R5 alacağım hocam gelburadan alıyorum sıkıntı çıkarmayacaksa.
SF26
Üstün
Resmi distribütör olduğu için kağıt üstünde sorun çıkarmaması lazım. Eğer sorun olursa da Moza Global'e bildirirsiniz mecburen çözmek zorunda kalır zaten Gelbura. Moza müşteri memnuniyeti konusunda takık firmalardan.Moza R5 alacağım hocam gelburadan alıyorum sıkıntı çıkarmayacaksa.
Site güvenilir mi bilmem ama sağlam yedirdiği belli, o fiyatlar ne? Gelbura güvenlidir.
Resmi distribütör olduğu için kağıt üstünde sorun çıkarmaması lazım. Eğer sorun olursa da moza Global'e bildirirsiniz mecburen çözmek zorunda kalır zaten gelbura. Moza müşteri memnuniyeti konusunda takık firmalardan.
Tamamdır hocam sağ olun gelburadan sipariş veriyorum yardımınız için teşekkürler.
faruk1234455
Üyecik
Bilmeyen arkadaşlar yorum yapmış
Arkadaşlar mozaik'in de Thrustmaster'ın resmi distribütörleri perakendeye satış yapmaz. Moza'nın resmi distribütörü Segment Bilgisayar'dır. Thrustmaster'ın ise Vektron Elektronik'tir. Gelbura, Segment'ten önce distribütördü; şu an Segment Bilgisayar'dan ürün çekmektedir, Gelbura'da bilginize. Ayrıca site güvenilir, mahallenizde herhangi bir internet kafenin gidip kendi yapmış oldukları kokpitleri görebilirsiniz. Adamlar Türkiye'nin her ilinde ve ilçesinde. Perakendeye sadece yeni giriyorlar.