Bir bitmediniz indirim indirim baska bir argumaniniz yok. Tek konsol var o PlayStation. Playststion'un suncuulari, kontrolcusu bile alinmasi icin ayri bir sebep, oyunlarinin 2.el piyasasi aşırı canli. Xbox oyunlarini her zaman bulamiyorsun. Canın sıkıldıkca istedigin kadar takas yaparsin PlayStation ile. Sunuculari daha az cokuyor. Kontrolcu gecikmesi az.
Xbox == çöplük.
Game Pass dedikleri zimbirtiyida savunmaya kalkma lutfen fi tarihinden kalmis bes para etmez oyunlarla dolu. Xbox One X aldim 2020 yilinda 2 yilda 2 sefer bozuldu. Surekli sunuculari cokuyor aksam eve geldin kuruluyorsun o ne? Sunucular çökmüş. FPS oyunlarinda o kontrolcunun dandik gecikme hizini hissediyorsun fazlasiyla. Aşırı derecede gecikme var bu PlayStation 3 de bile yok. Battlefield 1 oynayayim diyorsun oyuncu yok sunucularda kullanicisi cok cok az Avrupa sunucularinda. Bir tane Full sunucu oluyor ona da giremiyorsun girmek icin oyunun bitmesi ve yer acilmasi lazimdi. Kullancii kitlesinin az olmasi bile tek basina Xbox'dan uzak durmak icin yeterli. Gelip simdi capraz sunucu var diye aglama cunku oyuncu kitlesi yok diye oyle bir olaya girdi Xbox. Her neyse PlayStation 4 Pro alsaydim keske zamaninda tonla 2.el oyun dolu ve takasa aciklar kullanicilari. Cok cok dahs ucuza ve kâr edersin PlayStation'la 2.el oyun takaslariyla. Allah rizasi icin su Xbox'i Game Pass bilmem ne diye savunmayin kullandigim icin biliyorum. Sattim kurtuldum ve alici sus icin evde dursun arada oyun oynarim diye almisti kendisine 2. kez degisim cihazi oldugunuda soylemistim. Yalan yanlış bilgilerle insanlari Xbox'a yonlendirmeyin. Yazik milletin parasina, para kolay kazanilmiyor.