Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maalesef ki ya, maalesef ki. Persona Q oynamak icin cok istiyorum. 3DS ciddi ciddi Galaxy S3 Mini gucunde falan, harbi degmez o paralara. Almayi dusunen arkadas varsa; Lutfen almasin.
Maalesef ki ya, maalesef ki. Persona Q oynamak icin cok istiyorum. 3DS ciddi ciddi Galaxy S3 Mini gucunde falan, harbi degmez o paralara. Almayi dusunen arkadas varsa; Lutfen almasin.
Bazı arkadaşlar beni yanlış anlamış bu konuda açıklık getirmek istiyorum. Playstation Türkiye'de alınabilecek bir konsol değil artık. Oyunlar yüksek fiyatta. Ama Xbox'ta daha iyi indirimler oluyor ve üstüne Gamepass seçeneği daha ucuz (sanırım).
Bir bitmediniz indirim indirim baska bir argumaniniz yok. Tek konsol var o PlayStation. Playststion'un suncuulari, kontrolcusu bile alinmasi icin ayri bir sebep, oyunlarinin 2.el piyasasi aşırı canli. Xbox oyunlarini her zaman bulamiyorsun. Canın sıkıldıkca istedigin kadar takas yaparsin PlayStation ile. Sunuculari daha az cokuyor. Kontrolcu gecikmesi az.
Xbox == çöplük.
Game Pass dedikleri zimbirtiyida savunmaya kalkma lutfen fi tarihinden kalmis bes para etmez oyunlarla dolu. Xbox One X aldim 2020 yilinda 2 yilda 2 sefer bozuldu. Surekli sunuculari cokuyor aksam eve geldin kuruluyorsun o ne? Sunucular çökmüş. FPS oyunlarinda o kontrolcunun dandik gecikme hizini hissediyorsun fazlasiyla. Aşırı derecede gecikme var bu PlayStation 3 de bile yok. Battlefield 1 oynayayim diyorsun oyuncu yok sunucularda kullanicisi cok cok az Avrupa sunucularinda. Bir tane Full sunucu oluyor ona da giremiyorsun girmek icin oyunun bitmesi ve yer acilmasi lazimdi. Kullancii kitlesinin az olmasi bile tek basina Xbox'dan uzak durmak icin yeterli. Gelip simdi capraz sunucu var diye aglama cunku oyuncu kitlesi yok diye oyle bir olaya girdi Xbox. Her neyse PlayStation 4 Pro alsaydim keske zamaninda tonla 2.el oyun dolu ve takasa aciklar kullanicilari. Cok cok dahs ucuza ve kâr edersin PlayStation'la 2.el oyun takaslariyla. Allah rizasi icin su Xbox'i Game Pass bilmem ne diye savunmayin kullandigim icin biliyorum. Sattim kurtuldum ve alici sus icin evde dursun arada oyun oynarim diye almisti kendisine 2. kez degisim cihazi oldugunuda soylemistim. Yalan yanlış bilgilerle insanlari Xbox'a yonlendirmeyin. Yazik milletin parasina, para kolay kazanilmiyor.
Bir bitmediniz indirim indirim baska bir argumaniniz yok. Tek konsol var o PlayStation. Playststion'un suncuulari, kontrolcusu bile alinmasi icin ayri bir sebep, oyunlarinin 2.el piyasasi aşırı canli. Xbox oyunlarini her zaman bulamiyorsun. Canın sıkıldıkca istedigin kadar takas yaparsin PlayStation ile. Sunuculari daha az cokuyor. Kontrolcu gecikmesi az.
Xbox == çöplük.
Game Pass dedikleri zimbirtiyida savunmaya kalkma lutfen fi tarihinden kalmis bes para etmez oyunlarla dolu. Xbox One X aldim 2020 yilinda 2 yilda 2 sefer bozuldu. Surekli sunuculari cokuyor aksam eve geldin kuruluyorsun o ne? Sunucular çökmüş. FPS oyunlarinda o kontrolcunun dandik gecikme hizini hissediyorsun fazlasiyla. Aşırı derecede gecikme var bu PlayStation 3 de bile yok. Battlefield 1 oynayayim diyorsun oyuncu yok sunucularda kullanicisi cok cok az Avrupa sunucularinda. Bir tane Full sunucu oluyor ona da giremiyorsun girmek icin oyunun bitmesi ve yer acilmasi lazimdi. Kullancii kitlesinin az olmasi bile tek basina Xbox'dan uzak durmak icin yeterli. Gelip simdi capraz sunucu var diye aglama cunku oyuncu kitlesi yok diye oyle bir olaya girdi Xbox. Her neyse PlayStation 4 Pro alsaydim keske zamaninda tonla 2.el oyun dolu ve takasa aciklar kullanicilari. Cok cok dahs ucuza ve kâr edersin PlayStation'la 2.el oyun takaslariyla. Allah rizasi icin su Xbox'i Game Pass bilmem ne diye savunmayin kullandigim icin biliyorum. Sattim kurtuldum ve alici sus icin evde dursun arada oyun oynarim diye almisti kendisine 2. kez degisim cihazi oldugunuda soylemistim. Yalan yanlış bilgilerle insanlari Xbox'a yonlendirmeyin. Yazik milletin parasina, para kolay kazanilmiyor.
Ne yapalım? Bir oyuna 3000 liramı verelim? Playstation'ın Türkiye'deki devri bitti. Sadece jailbreak ile hayatta. Sanki ben Xbox seviyorum ama bu ülkede tek alınabilecek konsol bu. Nintendo? Unut gitsin. Kırdırmadığın sürece bir hiç. Playstation? oda aynı şekilde. Tek alınabilecek konsol bu.
Al iste geldi yine fiyatindan bahsediyor. PlayStation Plus var, 2.el olarak takas olayi cok yaygin. Her sehirde tonla oyun takasi yapan insan var PlayStation icin. Oyunlar anlik indirimlere giriyor bizzat kendi gozumle gordum. Ayni oyun RDR 2 galibs bir ara playztation da indirime girmisti bayağı bayağı indirimdeydi ama ayni oyun Xbox'ta cok cok fazlaydi. O gun zaten fark ettim dolandirildigimi. Xbox'i ayakta tutan şey ne biliyor musun hadi bil bakalim.
Pazarlamacilar ve YouTuber'lar. Parayla reklamini yapiyorlar surekli.
Kavga etmeyin. Her iki konsolun da kendine gore birer kitlesi ve sevenleri var. Ha, ben PS'i daha cok severim Xbox'a kiyasla. Daha ikonik bir marka bence Sony. Microsoft'dan pek hazetmem.
Al iste geldi yine fiyatindan bahsediyor. PlayStation Plus var, 2.el olarak takas olayi cok yaygin. Her sehirde tonla oyun takasi yapan insan var PlayStation icin. Oyunlar anlik indirimlere giriyor bizzat kendi gozumle gordum. Ayni oyun RDR 2 galibs bir ara playztation da indirime girmisti bayağı bayağı indirimdeydi ama, ayni oyun Xbox'ta cok cok fazlaydi. O gun zaten fark ettim dolandirildigimi. Xbox'i ayakta tutan şey ne biliyor musun hadi bil bakalim.
Pazarlamacilar ve YouTuber'lar. Parayla reklamini yapiyorlar surekli.
Oyun takası olabilir ama o oyuna geri dönmek istediğin zaman o oyunu takasla geri alabilirsin. Ben şahsen dijital oyun tercih ediyorum. Tembelim ve inan bana oradan oraya birisiyle buluşmak beni yoruyor. Üstüne Playstation Plus'ta oyun kalitesi gittikçe azalıyor. Senin gibi kişilerle saçma sapan kavga etmekten gına geldim.
Kavga etmeyin. Her iki konsolun da kendine gore birer kitlesi ve sevenleri var. Ha, ben PS'i daha cok severim Xbox'a kiyasla. Daha ikonik bir marka bence Sony. Microsoft'dan pek hazetmem.
Bende zaten Playstation'ı severim. Sorun oyun fiyatlarının çok yüksek olması. Bu yüzden Xbox'ın Türkiye standartları için daha iyi olması benim gözümde. Allahın'ı seversen maymunu yönettiğimiz çin yapımı bir oyun neden 4000 lira? Bu 4000 liraya gider RGH yapılmış Xbox 360 alır daha çok zevk alırım.
Oyun takası olabilir ama o oyuna geri dönmek istediğin zaman o oyunu takasla geri alabilirsin. Ben şahsen dijital oyun tercih ediyorum. Tembelim ve inan bana oradan oraya birisiyle buluşmak beni yoruyor. Üstüne PlayStation Plus'ta oyun kalitesi gittikçe azalıyor.
Inan bana ben Xbox kullanirken Game Pass ve Gold live abonesiydim hep çöplük baska bir şey degil. O sirada PSN Plus abonelerine verdikleri aylik oyunlari gorunce nasıl bir hata yaptığımi daha iyi anlamistim. Kisacasi benden bu kadar dediklerimin ustune daha fazla soz soylemek istemiyorum cunku sizin tercihiniz. Ben zaten bundan sonra konsol alirsam sadece GTA 6 icin PS5 alirim onun haricinde Full PC'de oynamak isterim oyunlari.
Konsol vasfini tasiyan zaten PS. Xbox dijitial bir kutu gibi ne oldugu belli degil. Arayuzu berbat sacma sapan oyunlari getirmis oneriyor. AAA oyunlari asiri pahali kimse soz etmiyor. xD
Inan bana ben Xbox kullanirken Game Pass ve Gold live abonesiydim hep çöplük baska bir şey degil. O sirada PSN Plus abonelerine verdikleri aylik oyunlari gorunce nasıl bir hata yaptığımi daha iyi anlamistim. Kisacasi benden bu kadar dediklerimin ustune daha fazla soz soylemek istemiyorum cunku sizin tercihiniz. Ben zaten bundan sonra konsol alirsam sadece GTA 6 icin PS5 alirim onun haricinde Full PC'de oynamak isterim oyunlari.