Kavga etmeyin. Her iki konsolun da kendine gore birer kitlesi ve sevenleri var. Ha, ben PS'i daha cok severim Xbox'a kiyasla. Daha ikonik bir marka bence Sony. Microsoft'dan pek hazetmem.

Kavga edilmesi saçma.
Bu nesil iki tarafta çöptü. Ama Xbox Series S rakipsizken PS5 daha iyiydi.
Önceki nesil PlayStation 4 ondan önceki nesilde Xbox 360 daha iyiydi (şahsen)
Yeni nesiller gelecek 1 2 yıla. Onlara bakacağız. Bu nesiller hiç merak uyandırmadı. İnsanlar GTA 6'dan alırsa alır.

Kavga edilmesi saçma.
Bu nesil iki tarafta çöptü. Ama Xbox Series S rakipsizken PS5 daha iyiydi.
Önceki nesil PlayStation 4 ondan önceki nesilde Xbox 360 daha iyiydi (şahsen)
Yeni nesiller gelecek 1 2 yıla. Onlara bakacağız. Bu nesiller hiç merak uyandırmadı. İnsanlar GTA 6'dan alırsa alır.
Ben zaten ne Xbox ne Playstation tarafındayım. 2013 Reddit gibi oldu tartışma. Xbox Vs Playstation. Sadece Xbox'ın Türkiye şartlarında daha uygun olduğunu söyledim. Xbox'cıyım demedim.

Ben zaten ne Xbox ne PlayStation tarafındayım. 2013 Reddit gibi oldu tartışma. Xbox Vs PlayStation. Sadece Xbox'ın Türkiye şartlarında daha uygun olduğunu söyledim. Xbox'cıyım demedim.

Hiç uygun degil tamamen algıdan ibaret. Uygun denilen tarafi Game Pass onda da çöplük. Soyle bir ornek vereyim arastir.

GTA 5 kac defa girip cikti Game Pass kutuphanesine ve her defasinda deliler gibi reklami yapildi YouTuber'lar ve teknoloji siteleri tarafindan sanki ilk defa oluyormus gibi. Sence neden cikarken hiç soz etmediler sessiz sedasiz 3 maymunu oynayip islerine baktilar? Soyleyeceklerim bu kadar.

Son düzenleme:
Hic uygun degil tamamen algıdan ibaret. Uygun denilen tarafi gamepass ondada çöplük. Soyle bir ornek vereyim arastir.

GTA 5 kac defa girip cikti gamepass kutuphanesine ve her defasinda deliler gibi reklami yapildi youtuberlar ve teknoloji siteleri tarafindan sanki ilk defa oluyormus gibi. Sence neden cikarken hic soz etmediler sessiz sedasiz 3 maymunu oynayip islerine baktilar? Soyleyeceklerim bu kadar.
O zaman ne oynayalım?

Playstaion? Pahalı ve oyun fiyatları da pahalı.
Nintendo? Unut gitsin. Zelda oyununa 3000 TL verecek halim yok.
Xbox? Dediğin gibi çok bir oyun yok.
Bilgisayar? Korsan kullanabilirsin ama korsancı olmayan tayfa ucuz shovelware oyunları oynamak zorunda.

Exclusive oyun diye bir sey kalmadi ki; ev konsolu alacagima gider on numara bir bilgisayar dizer, 8BitDo hall effect'li kontrolcu alirim. En azindan FIFA oynarken atagin ortasinda sola cekme sorunu yasamam ve FIFA'yi daha yuksek FPS'te oynarim. Ayrica konsola ek olarak ETS2, CS, Valorant vs. gibi oyunlari oynarim.

PSN ile cok isin yoksa alacaksan el konsolu al. Can sikintisinda en azindan telefonundaki sonsuz kaydirma algoritmalarindan daha faydali bir is yapmis olursun beyninin tamamini kullanarak. PSP almak yerine temiz PS Vita'lardan alip guzel bir custom firmware kurup keyfine bak; hem PSP oyunlarini oyna, hem de emulator kurup PS1 oyunlarini falan oyna.

Kavga etmeyin. Her iki konsolun da kendine gore birer kitlesi ve sevenleri var. Ha, ben PS'i daha cok severim Xbox'a kiyasla. Daha ikonik bir marka bence Sony. Microsoft'dan pek hazetmem.
Sony daha konsol olabilmiş, daha hatrı sayılır exclusiveler'a sahip bir firma. Hatta bence dünyanın en iyi oyunları Sony Exclusive oluyor. Gran Turismo, Uncharted, TLOU.. On numara işleri var.

Fakat son jenerasyonda XBOX bence daha kullanıcıyı düşünür hamleler yaptı. Geriye dönük uyumluluk ve gamepass Series X / S'i çok kullanışlı bir oyun makinesi hâline geitiriyor. Oyun fiyatları da güzel oluyor bence.

Exclusive oyun diye bir sey kalmadi ki; ev konsolu alacagima gider on numara bir bilgisayar dizer, 8BitDo hall effect'li kontrolcu alirim. En azindan FIFA oynarken atagin ortasinda sola cekme sorunu yasamam ve FIFA'yi daha yuksek FPS'te oynarim. Ayrica konsola ek olarak ETS2, CS, Valorant vs. gibi oyunlari oynarim.

PSN ile cok isin yoksa alacaksan el konsolu al. Can sikintisinda en azindan telefonundaki sonsuz kaydirma algoritmalarindan daha faydali bir is yapmis olursun beyninin tamamini kullanarak. PSP almak yerine temiz PS Vita'lardan alip guzel bir custom firmware kurup keyfine bak; hem PSP oyunlarini oyna, hem de emulator kurup PS1 oyunlarini falan oyna.
Acikcasi dediklerinin buyuk cogunluguna katiliyorum. Fakat yanlis olan sey benim hakkimda tamamen yaniliyor olman. Telefonumda sonsuza kadar asagi kaydirma isini 2022'den beri yapmiyorum. Ne Instagram, ne de TikTok yuklu telefonumda. YouTube Shorts'u kullanmiyorum.