Dreamshox

Yetkin
Dostlar selam elimde boşta duran Xbox One ve PS4 Slim var yeni nesil konsollara sahibim o yüzden kullanmıyorum eskileri de koleksiyon niyetine tutuyorum fakat bir şekilde de kullanmak istiyorum ne yapabilirim önerilerinize açığım. Şimdi fark ettim başlığın boş değil de kullanılmayan olması daha doğru olur muş.

PS4 Slim'de -mumkun bir FW surumunde ise- Jailbreak yapilip, deneysel bir Linux makinesi yapilabilir. Xbox One'da HDMI IN portu var, TV alicisi baglanip medya kutusu gibi kullanilabilir. Bu sayede bir nevi akilli TV kutunuz gibi bir sey olur.

Turkce cevirisi biraz bozuk bir makale olmus. Ingilizce bilginiz yeterliyse Ingilizce makaleden faydalanmanizi oneririm kurulum icin.

PS4 Slim'de -mumkun bir FW surumunde ise- Jailbreak yapilip, deneysel bir Linux makinesi yapilabilir. Xbox One'da HDMI'ın portu var, TV alicisi baglanip medya kutusu gibi kullanilabilir. Bu sayede bir nevi akilli TV kutunuz gibi bir şey olur.

Türkçe cevirisi biraz bozuk bir makale olmus. İngilizce bilginiz yeterliyse İngilizce makaleden faydalanmanizi oneririm kurulum icin.

Hocam sanırım Xbox'ı IPTV olarak kullanabilirim.

Dostlar selam elimde boşta duran Xbox One ve PS4 Slim var yeni nesil konsollara sahibim o yüzden kullanmıyorum eskileri de koleksiyon niyetine tutuyorum fakat bir şekilde de kullanmak istiyorum ne yapabilirim önerilerinize açığım. Şimdi fark ettim başlığın boş değil de kullanılmayan olması daha doğru olur muş.
Cihazları satma elinde kalsın. İleride büyük koleksiyon kurabilirsin. Ayrıca eski konsollardan neler var?

Cihazları satma elinde kalsın. İleride büyük koleksiyon kurabilirsin. Ayrıca eski konsollardan neler var?

Xbox 360 Xbox One PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation 5 Nintendo Switch OLED şimdilik koleksiyonumda bulunanlar bunlar önceden PS1 ve PS 2 de vardı fakat annem ben küçükken kuzenlerime vermiş yeni konsol aldıkça maalesef onları bulunduramıyorum artık.

PS4 ile eğer daha önce almadıysan hesabına özel avatarlar alabilirsin, konsola sevdiğin oyunların özel temalarını kurarsın ana menüde gezinirsin ara sıra, PS4 içerisinde aynı PS5 içinde de olduğu gibi remote play vardı diye hatırlıyorum o şekilde de PS5'e bağlayıp farklı amaçlarla kullanabilirsin.