Detaylar
Kim cevapladı?theodore bagwell
Başarılı
sosyalgelisim ile smm paneli açılabilir hocam güzel domainmişMerhaba Techolay ailesi. Elimde netgelisim.com ve sosyalmerkez.com ile iki adet domain var. Bu domainleri ne yapabilirim? Ne gibi bir proje kurabilirim biraz fikir danışmak istiyorum?
MEB onaylı e-devlet'de gözüken sertifikasyon programları var. Sosyalgelişim için bir sertifikasyon sitesi kurabilirsin. Bayiliğini yanlış olmasın ama 8.000TL ila 10.000TL arasında satıyorlar. Sertifikayı 200TL civarından alıp 500-1000TL ye kadar satışını yapabilirsin eğer üzerine düşecek vaktin varsa.
Benim elimde de çok fazla domain var genelde yatırım olarak alıp bekletiyorum, bendeki domainlerin çoğu 5 6 senedir bende ve marka tescillerini alıp saklıyorum ya projelendiriyorum yada teklif olduğunda satışını yapıyorum. Bir kısmını aşağıda paylaşıyorum.
Benim elimde de çok fazla domain var genelde yatırım olarak alıp bekletiyorum, bendeki domainlerin çoğu 5 6 senedir bende ve marka tescillerini alıp saklıyorum ya projelendiriyorum yada teklif olduğunda satışını yapıyorum. Bir kısmını aşağıda paylaşıyorum.