Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam karakteriniz bilinçli bir şekilde silinmediği sürece ''Load Game'' bölümünden kendi karakterinizi görürsünüz.
Denildiği gibi oyunu kaydetmiş olsa bile senin kaydını bilerek silmedikten sonra "load game" içinden kendi karakterini görebilirsin.
Ben de oynarken en baştaki Tree Sentinel'e ayrı bir garezim olduğundan sık sık yeni karakter açıp 1 level halimle onu dövüp tekrar ana karakterime geri dönüyordum. Oradan biliyorum.
Ben de oynarken en baştaki Tree Sentinel'e ayrı bir garezim olduğundan sık sık yeni karakter açıp 1 level halimle onu dövüp tekrar ana karakterime geri dönüyordum. Oradan biliyorum.
Hocam kahkaha attım. Şu Tree Sentinel'e herkes sinir oluyor diye hiç dokunmayıp ilk oynayışımda sağlam kasıp gelmiştim. İlk denememde kesmiştim.Denildiği gibi oyunu kaydetmiş olsa bile senin kaydını bilerek silmedikten sonra "load game" içinden kendi karakterini görebilirsin.
1 level kesilir mi o?Denildiği gibi oyunu kaydetmiş olsa bile senin kaydını bilerek silmedikten sonra "load game" içinden kendi karakterini görebilirsin.
Hocam karakterinizin bilinçli bir şekilde silinmediği sürece 'Load Game' bölümünden kendi karakterinizi görürsünüz.
Denildiği gibi oyunu kaydetmiş olsa bile senin kaydını bilerek silmedikten sonra "load game" içinden kendi karakterini görebilirsin.
Evet öyleymiş teşekkürler.
Hocam neler neler kesiliyor 1 level. Adamlar nasıl speedrun yapıp oyunu bitiriyolar bir görseniz. Yumrukla kesiyorlar bossları.
Ben de 30 lvl'da can çekişe çekişe kestim az önce.Hocam neler neler kesiliyor 1 level. Adamlar nasıl speedrun yapıp oyunu bitiriyolar bir görseniz. Yumrukla kesiyorlar bossları.
Dinlene dinlene dövüyorum onu.
Oyun ilk çıktığında onu kesmek için saatimi gömdüm. İnat ettim, kestim ama canım çıktı. O yüzden garezim var ona.Şu Tree Sentinel'e herkes sinir oluyor diye hiç dokunmayıp ilk oynayışımda sağlam kasıp gelmiştim.
Havalı adamsın.Dinlene dinlene dövüyorum onu.Kaç defa öldürdüğümün sayısını hatırlamıyorum, hangi mesafede hangi hareketleri yapacağını gözüm kapalı bildiğimden darbe bile vuramıyor.
Oyun ilk çıktığında onu kesmek için saatimi gömdüm. İnat ettim, kestim ama canım çıktı. O yüzden garezim var ona.![]()
Ben de yeni karakter açıp torrent'i alır almaz Tree Sentinel'e gittim, ben de 3-4 denemede kestim 13 lvl'da. Aslında basitmiş sabır gerek sadece. Torrent ile vuruşunu bekliyorsun savunduğunda 1-2 kere vurup geri kaçıyorsun.Dinlene dinlene dövüyorum onu.Kaç defa öldürdüğümün sayısını hatırlamıyorum, hangi mesafede hangi hareketleri yapacağını gözüm kapalı bildiğimden darbe bile vuramıyor.
Oyun ilk çıktığında onu kesmek için saatimi gömdüm. İnat ettim, kestim ama canım çıktı. O yüzden garezim var ona.![]()
Son düzenleme: