Elden Ring DLC için stat önerisi

Kayraa

Başarılı
Merhaba, Elden Ring'de üçüncü oynayışım. Daha DLC'ye giremedim. Girmek için vakit arıyordum ve tam zamanı olduğunu düşünüyorum. Buildlere hakimim ama DLC kılıçlarına, talismanlarına, zırhlarına hakim değilim. Bana en eğlenebileceğim kılıçları olan statları söyler misiniz? (Dex, Str, Arc) gibi statlardan bahsediyorum. Build önerisine gerek yok, sadece stat.

Moonveil ile oynaması çok zevkli, önerebilirim. Dex, İnt ağırlıklı bir silah.
Ben DLC kılıçlarını denemek istiyorum, ondan dolayı bir stat istemiştim. Tek kılıçla oyun sonuna kadar gitmek benlik değil.

Ben DLC kılıçlarını denemek istiyorum, ondan dolayı bir stat istemiştim. Tek kılıçla oyun sonuna kadar gitmek benlik değil.
Black Steel Greathammer vardı, çok kullanmadım ama istediğin ash of war'u kullanabiliyorsun, Str odaklı, Emin Çıtak tam çözümde onu kullanmıştı deneyebilirsin.

Milady var Str Dex odaklı ama yine istediğin ash of war'u takabiliyorsun.

Greatsword of Damnation var, bir bosstan düşüyor, spoiler vermek istemiyorum o yüzden boss ismini vermeyeyim. Str Faith odaklı.

Benim bildiklerim bunlar, DLC silahlarını çok denemedim.

Ne olursa olsun en sonunda STR/END buildine geçme ihtimaliniz var great katanalar çok keyifli, öneririm. R*****a's Twin Blades merkezli build oluşturabilirsiniz, bu kılıçlarla oynamak çok keyifli. Zaten 2. boss rememberance den alınabiliyor.

Faith tabii ki, Shadow of the Erdtree içeriğinin çok ciddi bir büyüklüğünde Faith scalingi görüyoruz, ana scaling değil hepsinde belki ama mutlaka ismi geçiyor. Faith Elden Ring'i oynamanın en tatlı yolu bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…