Elden Ring İngilizce oynanır mı?

Peki türkçe dil destekli souls oyunları önerir misiniz? Hiç souls oyunları oynamadım.

O oyunlarda hikaye sunumu iğrenç.
İğrenç olması için önce bir sunum olması gerekiyor, sunum hiç yok. Benim gibi bazı oyuncular da hikayeyi oyuncunun anlaması için peşinden koşturmasını gerektiren bu oyun dizaynının keşfetme dürtüsünü güçlendirdiğini düşündüğü için seviyor. Girilen alakasız bir köşeden önceden yarım kalan hikayeyle ilgili önemli bir parça çıkınca keyif alıyorum.

Hocam elden ringde İngilizce'nin çok bir önemi yok ki.

Peki türkçe dil destekli souls oyunları önerir misiniz? Hiç souls oyunları oynamadım.
Yama kurmanıza veya türkçe yapmanıza bir sebep yok. Oyunda zaten hikaye anlatımı yok neredeyse. Ayrıca çoğu şeye de wikiden bakarsınız.

PC varsa Türkçe çevirisi var. Onun dışında Bloodborne'da ve Demon's Souls'da Türkçe var.

Hocam Elden Ring'de İngilizce'nin çok bir önemi yok ki.
Ne oynadığını anlamak için oyun dünyasını ve hikayesini anlamak gerekiyor. Hikayeyi anlamak için uğraşmadan sadece düşman keserek oyun keyfinin ve dünyayı keşfetme isteğinin önemli kısmını baltalamış oluyorsun. Açık dünya yapısından dolayı Elden Ring'de keşfetme isteğini yüksek tutmak önemli, yoksa haritayı açmak için bile 70-80 saat oynamak gerekiyorken sıkılıp bırakma ihtimali çok yüksek.

Elden Ring'de aynı olay var mı bilmiyorum ama DS3'de kullanılan dil Eski Çağ İngilizcesi olduğu için anlamakta zorluk çekmiştim bayağı. British Council'de aldığım teste göre B2'yim bu arada. Öyle düşün.

Hikayesini direkt geçince oyun zevk veriyor mu yine de. Misal ben diyalog ve sinematik hiç sevmem saf aksiyon isterim.

Hocam hikayesi yok zaten. Dümdüz grind yapıp boss kesin, keşif yapın. Oyun bundan ibaret.

Harika, buna sevindim, bu kadar çok sevilen bir oyunu diyalog ve sinematikten dolayı oynamaktan vazgeçmek istemezdim. Oyun çok sararsa hikayeyi de merak edip kurcalarım belki.

Misal ben diyalog ve sinematik hiç sevmem saf aksiyon isterim.
Önüne geleni kesmeye çalışarak da zevk alınır ama sadece amaçsız şekilde grind yapmak muhtemelen daha çabuk sıkılmana neden olacak.

Hocam hikayesi yok zaten. Dümdüz grind yapıp boss kesin, keşif yapın. Oyun bundan ibaret.
Daha demin açıkladım, oyunun çok detaylı bir hikayesi var. Grind yapmak yerine biraz NPC'lerin dediklerine kulak kabartsanız, eşya açıklamalarını okusanız o evrenin mitolojisini de NPC karakterlerin geçmişlerini de öğreniyorsunuz. Oyunu dizayn edildiği şekline göre oynamayınca bir sürü şeyi anlamıyorsunuz işte. Size uygun bir oyun dizaynı değilse beğenmeyip başka oyunlara bakarsınız da bilmediğiniz hikaye konusunda yok diye ısrar etmenin anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…