Detaylar
Kim cevapladı?Veira
Başarılı
Bu tarz souls oyunlarında rehber videosu ile ilerlemek yerine keşif duygusuyla oynamak daha iyi oluyor. İleride oyunu bitirdiğinde iyi ki rehber izleyerek ilerlememişim diyeceksin. Rehber izleyerek ilerleyince çizgisel hikayeli bir oyundan farkı kalmıyor zannımca.
Ek olarak herhangi bir itemi araştırabilirsin tabii. Hangi silah nerede vs. diye. Oyunda bunu yapmanı istiyor. Onun dışında haritada gördüğün mağara, tapınak vb. yerlere bodozlama girmek çok eğlenceli oluyor.
İleride NG+ ile rehber izleyerek kaçırdığın tüm itemleri ve bossları eritirsin.
Ek olarak herhangi bir itemi araştırabilirsin tabii. Hangi silah nerede vs. diye. Oyunda bunu yapmanı istiyor. Onun dışında haritada gördüğün mağara, tapınak vb. yerlere bodozlama girmek çok eğlenceli oluyor.
İleride NG+ ile rehber izleyerek kaçırdığın tüm itemleri ve bossları eritirsin.
İlk bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken şey, sabır.Merhaba, Elden Ring oynamak istiyorum ama oynamaya başlamadan önce bilmem gereken bir şey, izlemem gereken video vs. var mı oyunla alakalı?
Gamepadinizi fırlatmayın. Onun yerine yanınızda yastık vs. bulundurun. Şahsen ben sinirlerime hakim olamadığım için soulsa bulaşmıyorum. Her yiğidin harcı değil.
- Makaleler
- 3
Haritayı açmak için gerekli eşyalar küçük bir sütun şeklinde gözükür. Yeni bölgeye gidince önce haritayı aç, etrafa bak, haritaya bak, "bu ne la" dediğin yerlere mutlaka uğra. Bak mutlaka.
Ha bir de, ilk başladığında güneye git.
Ha bir de, ilk başladığında güneye git.