Elden Ring'de 10. seviye demirci taşını almak için Gurranq questline'ını yapıyordum, izlediğim videolarda çok az vurunca bile düşüp özür diliyor ama benimkinde canı 1 kaldı gene özür dilemedi, bilerek öldürmedim tabii ki questline iptal olmasın diye ama 5-10 kere denedim, özür dilemiyor. Ne yapmam lazım?
Elden Ring'de 10. seviye demirci taşını almak için Gurranq questline'ını yapıyordum, izlediğim videolarda çok az vurunca bile düşüp özür diliyor ama benimkinde canı 1 kaldı gene özür dilemedi, bilerek öldürmedim tabii ki questline iptal olmasın diye ama 5-10 kere denedim, özür dilemiyor. Ne yapmam lazım?
Ben tekte yanlışlıkla yapmıştım, o yüzden emin değilim ama belki poise'unu bozacak kadar vurman gerekiyordur. Çok canını götürmekten ziyade hızlıca vurmak falan. Verdiğin hasarın bir önemi olmadığından eminim.
O questi tamamlamak için oyundaki tüm Deathroot'lari toplaman gerekiyor, 3. de mi neydi sana saldırıyor, o zaman canını az düşürünce özür diliyor yine bir ödük veriyor ama Son seviye smithing stone için tüm Deathroot'lari vermiş olman lazım. En son onu veriyor.
O Quest'i tamamlamak için oyundaki tüm Deathroot'lari toplaman gerekiyor, 3. de mi neydi sana saldırıyor, o zaman canını az düşürünce özür diliyor yine bir ödük veriyor ama Son seviye smithing stone için tüm Deathroot'lari vermiş olman lazım. En son onu veriyor.