Egee

Başarılı
Elden Ring'de 10. seviye demirci taşını almak için Gurranq questline'ını yapıyordum, izlediğim videolarda çok az vurunca bile düşüp özür diliyor ama benimkinde canı 1 kaldı gene özür dilemedi, bilerek öldürmedim tabii ki questline iptal olmasın diye ama 5-10 kere denedim, özür dilemiyor. Ne yapmam lazım?

Elden Ring'de 10. seviye demirci taşını almak için Gurranq questline'ını yapıyordum, izlediğim videolarda çok az vurunca bile düşüp özür diliyor ama benimkinde canı 1 kaldı gene özür dilemedi, bilerek öldürmedim tabii ki questline iptal olmasın diye ama 5-10 kere denedim, özür dilemiyor. Ne yapmam lazım?
Ben tekte yanlışlıkla yapmıştım, o yüzden emin değilim ama belki poise'unu bozacak kadar vurman gerekiyordur. Çok canını götürmekten ziyade hızlıca vurmak falan. Verdiğin hasarın bir önemi olmadığından eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O questi tamamlamak için oyundaki tüm Deathroot'lari toplaman gerekiyor, 3. de mi neydi sana saldırıyor, o zaman canını az düşürünce özür diliyor yine bir ödük veriyor ama Son seviye smithing stone için tüm Deathroot'lari vermiş olman lazım. En son onu veriyor.

O Quest'i tamamlamak için oyundaki tüm Deathroot'lari toplaman gerekiyor, 3. de mi neydi sana saldırıyor, o zaman canını az düşürünce özür diliyor yine bir ödük veriyor ama Son seviye smithing stone için tüm Deathroot'lari vermiş olman lazım. En son onu veriyor.

Hocam bende özür dilemiyor işte.

Son düzenleyen: Moderatör: