Yavru Kurt

Çalışkan
Elden Ring aldim 1 2 saat bos bos gezdim. Yeni kayit acip devam edecegim. Nasil bir Build kasmam lazim? Vagabond ve samuray hosuma gitti. (anlatirken ilk souls oyunum oldugu icin basit anlatirsaniz sevinirim.)

Elden Ring aldim 1 2 saat bos bos gezdim. Yeni kayit acip devam edecegim. Nasil bir Build kasmam lazim? Vagabond ve samuray hosuma gitti. (anlatirken ilk souls oyunum oldugu icin basit anlatirsaniz sevinirim.)

Nasıl bir şey istiyorsun hem büyü hem yakın dövüş mü biraz anlatabilir misin?

Bence ilk başta hiçbir rehber bakma. Medium ağırlıkta takılmanı öneririm. En önemli tavsiyem her yeri gez, ayak basmadık yer bırakma. Ben Limgrave'de 45 saat gezdim ilk oynayışımda. Düz bir şekilde büyücü gidebilirsin istiyorsan belli bir süre. Oyunu iyice kavrarsın ve biraz kolaylık sağlar sana ama sonra yeni karaktere başlamak isteyebilirsin ben sıkılmıştım en azından ve ilerleyen zamanlarda büyücü bir tık geri kalıyor bence. Eğer karma bir karakter istiyorsan en iyisi bence Prisoner.

Samuray buildi ile oynamak istiyorsan dexterity ve arcane üzerine yoğunlaş daha fazla tüyo vermeyelim. Açık dünyayı keşfet, illaki güzel bir katana, işine yarayacak bir ash of war veya talisman bulacaksın. Yine sorun olursa veya takıldığın yer olursa yazmaktan çekinme seve seve yardımcı oluruz. Direkt olarak "OP" buildler önerebilirim ama bu sefer oyunun tadı kalmayabilir. Elden Ring gezdikçe ve bol bol öldükçe öğreneceksin. Belli bir bossu kestikten sonra istediğin zaman statlarını sıfırlayabiliyorsun o yüzden hata yapmaktan korkma süreci bir yolculuk olarak düşün.

Ekleme yapayım oyunda bir sürü build var. Direkt olarak "doğru" bir build yok. Silahları zaman geçtikçe dene illaki kendine uygun bir silah bulacaksın.

Bence ilk düz warrior, knight artık adı neyse kılıç kalkan başla. Full can str ve stamina statlarini arttırıp geçersin. Oyunu bu şekilde bir kere bitir olayı kavramış olursun iyice. Sonra büyücü olarak veya samuray olarak veya internetten build bakarak istediğin gibi şekillendirirsin karakterini. Zaten verdiğin stat puanlarini geri alma şansın var oyun içinde bir yerde. İlla sıfırdan başlamana da gerek yok. Değiştirerek farklı buildler denersin.